Διυλιστήριο: Καμμένος : ''Δίνουμε πίσω τους κομμένους μισθούς και συντάξεις στους στρατιωτικούς''

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Καμμένος : ''Δίνουμε πίσω τους κομμένους μισθούς και συντάξεις στους στρατιωτικούς''



Την ανακοίνωση θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ

Ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, επιστρέφει στους στρατιωτικούς τους κομμένους μισθούς και συντάξεις που είχαν περικοπεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Μάλιστα, την ανακοίνωση θα κάνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της ΔΕΘ.

Η κίνηση αυτή αλλάζει τα προεκλογικά δεδομένα και είναι αποκαλυπτική της αποφασιστικότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝΕΛ ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Σύγκρουση με την ΝΔ 

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Αναστάσιος Δημοσχάκης για τα αναδρομικά των ένστολων.

«Οι «σφαγείς» του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ τολμούν και καταθέτουν ερώτηση έντρομοι για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για τη δικαίωση των φρουρών της Εθνικής Κυριαρχίας και ασφάλειας. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ» αναφέρει ανάρτηση του o Προέδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


https://diulistirio.blogspot.com/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus