Διυλιστήριο: «Στενοχωριέμαι» είπε θρασύτατα ο Κ. Σημίτης για τον Γιάννο στον Αμυρά του Ποταμιού που θα πολιτευτεί με την ΝΔ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

«Στενοχωριέμαι» είπε θρασύτατα ο Κ. Σημίτης για τον Γιάννο στον Αμυρά του Ποταμιού που θα πολιτευτεί με την ΝΔ



Εβγαλε την «ουρά» του απέξω και για τον Γιάννο • «Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι» είπε ο Κώστας Σημίτης για τις μίζες. Απίθανα πράγματα από Γιαννακοπούλου

Και ξάφνου, ο Κώστας Σημίτης μίλησε! Οχι για να μας πει αυτή τη φορά πόσο εκσυγχρονιστής ήταν και ότι θα περάσει στην Ιστορία ως ο καλύτερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, αλλά για να βγάλει, ως συνήθως, την ουρά του απέξω. Δεν είχε δε το θάρρος να το πράξει δημόσια, αλλά μέσω εκπροσώπου, και μάλιστα άλλου κόμματος.

Ο λόγος για τον Γ. Αμυρά, βουλευτή του Ποταμιού, που φλερτάρει τον τελευταίο καιρό με τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Αμυράς, μιλώντας στο News 247, αποφάσισε να γίνει ο... κομιστής των απόψεων του πρώην πρωθυπουργού. Οπως ισχυρίστηκε, είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Κ. Σημίτη στο περιστύλιο της Βουλής.

«Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι» απάντησε στην ερώτησή του πώς βλέπει τις αποκαλύψεις για τους πρώην υπουργούς του που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς. Με τη δήλωσή του αυτή, ο Κώστας Σημίτης δεν έχει καταλάβει τις τεράστιες ευθύνες που είχε και έχει για όσα συνέβησαν επί πρωθυπουργίας του.

Και μπορεί στην περίπτωση του Ακη Τσοχατζόπουλου να είχε... ελαφρυντικά, αλλά σε αυτήν του «κολλητού» του Γιάννου Παπαντωνίου τα πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν τόσο απλά, με μια «στενοχώρια». Ο Κώστας Σημίτης και ο Γιάννος Παπαντωνίου διαχειρίστηκαν, πλην των άλλων, την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ, αλλά είχαν τεράστιες ευθύνες και για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, που ήταν η «φούσκα» του Χρηματιστηρίου.

Εν τω μεταξύ, απίθανα πράγματα είπε στην κυριακάτικη εκπομπή του Τάκη Χατζή «Ακραίως» η πρώην βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο Ακης και ο Γιάννος, και ότι όλοι οι Ελληνες γνωρίζουν τι... πρεσβεύει το Κίνημα! Για να προσθέσει την κορυφαία ανοησία: «Θα καταδικάσουμε την καλύτερη περίοδο της πατρίδας μας επί Σημίτη για λίγους που έβαλαν το χέρι στο μέλι; Εξάλλου, και σε άλλα κόμματα υπάρχουν απατεώνες...»


https://diulistirio.blogspot.com/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus