Διυλιστήριο: Η... πατριωτική «επανάσταση» του Μαρινάκη (με τα πλοία χωρίς ελληνική σημαία)

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η... πατριωτική «επανάσταση» του Μαρινάκη (με τα πλοία χωρίς ελληνική σημαία)



Και ξάφνου έγινε υπερπατριώτης και... αντιστασιακός. Ο λόγος για τον Ευάγγελο Μαρινάκη, τον εφοπλιστή που ψάχνεις με το πειρατικό κιάλι να βρεις ελληνική σημαία στα πλοία του!

Η κουλτούρα του είναι τέτοια που διέσυρε για άλλη μια φορά τη δημοτική παράταξη «Πειραιάς Νικητής» και τη δημοτική Αρχή, κάνοντας σύναξη για το νέο έτος στην αίθουσα RED 1925 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και εμφανιζόμενος ως ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Παραλείποντας βέβαια να πει ότι δεν είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος, μια και μετά τη δίωξή του αναγκάστηκε σε παραίτηση λίγο πριν τον αποπέμψει η Περιφέρεια.

Ο κ. Μαρινάκης δεν είπε κουβέντα για τον πύργο που θα γκρέμιζε, αλλά ανακάλυψε ότι θα τον αξιοποιήσει, δεν είπε κουβέντα για τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που έταζε και δεν δημιουργήθηκαν ποτέ ούτε για το τραμ που θα ξήλωνε, αλλά προχωρά κανονικά. Το μόνο που βρήκε να κάνει ήταν να καπελώσει για άλλη μια φορά τη δημοτική Αρχή και να δείξει ποιος είναι το αφεντικό!

Σε μια άνευ προηγουμένου παραληρηματική πολιτική ομιλία, είπε μεταξύ άλλων: «Εκείνο που μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο κόσμος δεν έχει κουράγιο να αντισταθεί, έχει χάσει την ελπίδα του και αυτό είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ λυπηρό. Θα πρέπει λοιπόν από εδώ, από τον Πειραιά, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια»!

Συνεχίζοντας στην ίδια λογική, πρόσθεσε: «Ας κάνουμε λοιπόν έστω και μια μικρή αντίσταση, για να το δουν όλοι στη χώρα μας σαν ένα παράδειγμα. Είναι απαράδεκτο να τους αφήνουμε να αλωνίζουν και να κάνουν όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά. Είναι ψεύτες, είναι άνθρωποι που δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι πατριωτισμού. Βλέπετε τώρα τι γίνεται, πώς ξεπουλάνε την πατρίδα μας»...

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης, κάνοντας επίδειξη πολιτικού πολιτισμού, αναφέρθηκε στα αντίπαλα ψηφοδέλτια μιλώντας για «πολιτικούς κοπρίτες».


https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus