Διυλιστήριο: «Αδειάζει» τον Βελόπουλο η Εκκλησία για τις επιστολές του Χριστού

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

«Αδειάζει» τον Βελόπουλο η Εκκλησία για τις επιστολές του Χριστού


Αιχμές κατά του επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Λύση», Κυριάκου Βελόπουλου, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει αφήνει ο Επίσκοπος Αμορίου Νικηφόρος, ο οποίος υπάγεται ευθέως στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο

Αιχμές κατά του επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Λύση», Κυριάκου Βελόπουλου, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει αφήνει ο Επίσκοπος Αμορίου Νικηφόρος, ο οποίος υπάγεται ευθέως στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Σε παρέμβασή του επισημαίνει ότι «όποιος εμπορεύεται ή καπηλεύεται ιερά κειμήλια και μυθώδεις διηγήσεις του Χριστού, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, δεν ανήκει στο πλήρωμα της Εκκλησίας» φωτογραφίζοντας ευθέως τα χειρόγραφα του Ιησού τα οποία πουλούσε μέσω εκπομπής τηλεπωλήσεων ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους πιστούς να αφήσουν εκτός Κοινοβουλίου όσους «πωλούν μεταφορικά και κυριολεκτικά τον Χριστό και φέρνουν στο φως ακόμη και χειρόγραφες επιστολές του».


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus