Διυλιστήριο: Γιοτ εκατομμυρίων αδειάζει τον βόθρο του στην καλντέρα της Σαντορίνης

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Γιοτ εκατομμυρίων αδειάζει τον βόθρο του στην καλντέρα της Σαντορίνης


Μπροστά στα μάτια κατοίκων και τουριστών της Σαντορίνης, πολυτελές γιοτ άδειασε λίγα μέτρα από την ακτή τον βόθρο του σκάφους. Το περιστατικό συνέβη στο Παλιό Λιμάνι της Σαντορίνης στα Φηρά. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τους υπευθύνους του εντυπωσιακού σκάφους να αδειάζουν τα λύματα στο λιμάνι, μία «ανάσα» από τις ακτές. Για την ιστορία, τα σκάφη έως 9-10 μέτρα δεν έχουν καν βόθρους ενώ πολλοί επιλέγουν να αδειάζουν τα λύματα στα ανοιχτά αφού ελάχιστα λιμάνια διαθέτουν υποδομές. 

«Τον τσακώσαμε τον βρωμιάρη» αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook του Topmelody Fm Santorini Islands που ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες με το mega yacht να αδειάζει τα λύματα σε ένα από τα τουριστικότερα μέρη της Σαντορίνης. 

Πηγή www.omorfhzwh.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus