Διυλιστήριο: Ανήσυχος ο Μαρινάκης ....για την έκβαση της δίκης

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ανήσυχος ο Μαρινάκης ....για την έκβαση της δίκης


Φανερά ανήσυχος για την έκβαση της δίκης του Noor 1 ήταν χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Εδώ τον βλέπουμε να γλεντάει στα γενέθλια του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη, μαζί το Μάκη Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Να θυμίσουμε ότι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του ναρκόπλοιου, Μάκης Γιαννουσάκης είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνώριζε τις κινήσεις του Αιμίλιου Κοτσώνη για το Noor1. (ΕΔΩ)

Το δικαστήριο καταδίκασε μόνο των Γιώργο Μπουρφούβαλη και τον Ευθύμη Γιαννουσάκη ως απλά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και τέσσερις κρατούμενους τουρκικής καταγωγής.

Ο Αιμίλιος Κοτσώνης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια στην διαμετακόμιση της ηρωίνης όπως και οι Παναγιώτης Φάρος και Βασίλειος Κουρούβανης.

Αθωώθηκαν επίσης ο ιδιοκτήτης του Noor 1 Παντελής Καλαφάτης και οι υπόλοιποι 16 κατηγορούμενοι.

Έτσι, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δέχτηκε ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση αλλά δεν απάντησε στο ποιος ήταν ο αρχηγός και έφερε την ηρωίνη στην Ελλάδα.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, δεν επετράπη η είσοδος των δημοσιογράφων στην αίθουσα, κάτι που τελικά έγινε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus