Διυλιστήριο: Αστυνομικοί χτυπάνε διαδηλώτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά για τον Κώστα Σακκά- Βίντεο

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αστυνομικοί χτυπάνε διαδηλώτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά για τον Κώστα Σακκά- Βίντεο

Άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίαςς, της ομάδας Δέλτα, και μάλιστα σε δρόμο κοντά στην ακρόπολη. Στο παρακάτω Βίντεο φαίνεται καθαρά πως οι αστυνομικοί αρχίζουν να χτυπάνε και να συλλαμβάνουν, χωρίς κανένα απολύτως λόγο, διαδηλωτές που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για τον φυλακισμένο -απεργό πείνας Κώστα Σακκά.
Άλλη μια απόδειξη πως το πολίτευμα που έχουμε κάθε άλλο απο δημοκρατικό είναι, καθώς τέτοιες συνταγές μόνο σε φασιστικά-χουντικά πολιτεύματα συναντάμε.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην αρχαία Αθήνα, που υπήρχε πραγματική δημοκρατία, ο αστυνομίκος ήταν υπηρέτης του πολίτη και όχι ο "μπαμπούλας" του.


Διυλιστήριο
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. Θα ήθελα πάρα πολύ
    για αυτούς που υποτίθεται ότι η δουλεία τους είναι να προστατεύουν και όχι χωρίς λόγο να σακατεύουν τον κόσμο...!!! η τιμωρία τους να είναι η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙΚΗ !!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΟΙ "ΝΕΟΙ" ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus