Διυλιστήριο: «Βόμβα» για εμπλοκή Προβόπουλου στο σκάνδαλο Proton

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Βόμβα» για εμπλοκή Προβόπουλου στο σκάνδαλο Proton

Πεπόνης και Καλούδης φέρονται να τυλίγουν τον πρόεδρο της ΤτΕ σε μια κόλα χαρτί
Η Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα φαίνεται πως πλέον δουλεύει και μάλιστα «ρολόι» χωρίς να κάνει διακρίσεις. Τί κι αν πρόκειται για τον Πρόεδρο της ΤτΕ, Γιώργο Προβόπουλο.
Το πόρισμα «φωτιά» που λέγεται ότι συνέταξε στις 7 Μαΐου 2013 ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Καλούδης, μετά από σχετική έγγραφη παραγγελία που έδωσε στις 11 Απριλίου 2013 ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, βρίσκεται πλέον στα χέρια της ανακρίτριας, η οποία διερευνά την υπόθεση των ύποπτων δανείων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.
Ειδικότερα, η ανακρίτρια καλείται, σύμφωνα με πληροφορίες, να διερευνήσει εάν ο Γιώργος Προβόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Τραπεζικών και Πιστωτικών Θεμάτων της ΤτΕ διέπραξαν το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και αν παραβίασαν την τραπεζική νομοθεσία, στην πολύκροτη υπόθεση της Proton.
Η εξέλιξη της υπόθεσης παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον...

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus