Διυλιστήριο: Έρευνα: Έλεγχος του μυαλού. Project Monarch (vid)- (Μέρος τρίτο)

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Έρευνα: Έλεγχος του μυαλού. Project Monarch (vid)- (Μέρος τρίτο)

Σε αυτό το μέρος θα δούμε αναλυτικά, βάσει μαρτυρίων ανθρώπων που έχουν υποστεί πειράματα τέτοιου είδους και καταγγελιών ψυχιάτρων που διάγνωσαν στοιχεία προσπάθειας ελέγχου του μυαλού σε κάποιους από τους ασθενείς τους, τι είναι το  project MONARCH. Τα επίπεδα προγραμματισμού, τις τεχνικές και το πιο σημαντικό. Ένα βίντεο της Cathy O'Brien.
Μιας γυναίκας θύματος του "προγράμματος", που κατάφερε να αποπρογραμματιστεί. 
Μιλαέι σε forum στην Granada και αποκαλύπτει  με ανατριχιαστηκες λεπτομέρειες (και με ονόματα), πράγματα που όταν τα  ακούσετε δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας.

Ορισμός και περιγραφή.



Ένας από τους κύριους λόγους που το πρόγραμμα ονομάστηκε MONARCH ήταν από την ονομασία της πεταλούδας Μονάρχης. Η πεταλούδη Μονάρχης γυρνάει που γεννήθηκε(στις ρίζες της) και περνάει αυτή την γνώση διαμέσου δονιδίων στους απογόνους της. Το project MONARCH βασίστηκε σε σχέδια των Illuminati και των Ναζί να δημιουργήσουν μια Άρια φυλή μέσω γονιδίων. Εαν η γνώση μπορεί να μεταδοθει γονιδιακά(που μπορεί), τότε είναι σημαντικό ότι οι γονείς που θα βρεθούν να μπορούν να περάσουν την σωστή γνώση στα θύματα που έχουν επιλεχθεί για το project MONARCH."[1]
"Όταν ένα άτομο υφίσταται τραύμα που προκαλείται από ηλεκτροσόκ, αποδεικνύεται ότι έχει ένα αίσθημα ζάλης,σαν να φτερουγίζει σαν πεταλούδα. Υπάρχει επίσης μια συμβολική αναπαράσταση σχετικά με τον μετασχηματισμό ή την μεταμόρφωση της: από μια κάμπια σε ένα κουκούλι (λήθαργο, έλλειψη άσκησης), σε μια πεταλούδα (νέα δημιουργία), η οποία θα επιστρέψει στο σημείο προέλευσής τηςΑυτό το μεταναστευτικό πρότυπο, καθιστά αυτό το είδος μοναδικό".[2]
"Αποκρυφιστικός συμβολισμός μπορεί επίσης να δώσει μια πρόσθετη ερμηνεία, που προέρχεται από την πεποίθηση ότι οι ανθρώπινες ψυχές γίνονται πεταλούδες, ενώ ψάχνουν για μια νέα μετενσάρκωση". [3]
Μερικές αρχαίες μυστικές ομάδες, όπως οι Γνωστικοί (Gnostics ), είδαν την πεταλούδα ως σύμβολο της διεφθαρμένης σάρκας.

Tο project MONARCH θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως:
"προγραμματισμός ελέγχου του μυαλού με βάση την δημιουργίας τραύματος διαμέσω συστηματικών βασανιστηρίων που εμποδίζουν την ικανότητα του θύματος για συνειδητή λειτουργία,( μέσα από τον πόνο, τρομοκρατία, ναρκωτικά, ψευδαίσθηση, αισθητηριακή στέρηση, αισθητηριακή υπερ-διέγερση, στέρηση οξυγόνου, κρύο, ζέστη, στριφογύρισμα, διέγερση του εγκεφάλου , και συχνά, κοντά στο θάνατο) , στη συνέχεια να προκαλεί υποδείξεις και εξαρτημένη μάθηση (σύμφωνα με καθιερωμένες αρχές τροποποίησης συμπεριφοράς) στο να εμφυτεύσει σκέψεις, οδηγίες και αντιλήψεις στο ασυνείδητο νου, συχνά με το τραύμα που προκαλείται διαχωρίζονται οι ταυτότητες, που αναγκάζουν το θύμα να κάνει, αισθάνεται, σκέφτεται, ή αντιλαμβάνεται τα πράγματα για τους σκοπούς του προγραμματιστή. Ο στόχος είναι για το θύμα να ακολουθήσετε τις οδηγίες χωρίς συνειδητή επίγνωση, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης των πράξεων κατά σαφή παραβίαση των ηθικών αρχών του θύματος, πνευματικές πεποιθήσεις, και βούλησης.Εγκατάσταση του προγραμματισμού ελέγχου του νου βασίζεται στην ικανότητα του θύματος να διαχωριστεί, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία νέων προσωπικοτήτων με τοίχους-πόρτες για να "κρατήσουν" και να"κρύψουν" τον προγραμματισμό. Τα παιδιά που έχουν υποστεί ήδη κάποιο τραύμα είναι οι καλύτεροι "υποψήφιοι" για τον προγραμματισμό ». [4]


Το θύμα ονομάζεται σκλάβος” από τον προγραμματιστή / χειριστή, τον οποίο τα θύματά του τον αντιλαμβάνονται και τον αποκαλούν "master" ή "Θεό". Περίπου το 75% των θυμάτων είναι γυναίκες, αφού έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο και έχουν την τάση να διασπώνται ευκολότερα από ό, τι άνδρες.Οι Monarch χειριστές ζητούν τη στεγανοποίηση του μυαλού τους και υπόκεινται σε πολλαπλά και ξεχωριστά διαμερίσματα διαμέσω με τραύματων που προκαλούν την διάσπαση.
Χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για μυστικές αποστολές, την πορνεία και την πορνογραφία.Ο προγραμματισμός ενημερώνεται περιοδικά και ενισχύεται μέσω οπτικής, ακουστικής και γραπτών μέσων. Η Συμμετοχή στη βιομηχανία του θεάματος είναι αξιοσημείωτη.

Η πλειοψηφία των θυμάτων / επιζώντων προέρχονται από γενεές αποκρυφιστικών οικογενειών(πρόγονοι εξ αίματος) που έχουν προγραμματιστεί "για να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους ως εκλεκτοί ή επίλεκτες γενιές" (ένας όρος που επινοήθηκε από τον Mengele στο Άουσβιτς).

Μερικοί έχουν εγκριθεί από τις οικογένειες της ίδιας προέλευσης. Άλλοι που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον εφιάλτη, θεωρούνται ως αναλώσιμοι , που συνήθως προέρχονται από ορφανοτροφεία, ανάδοχες οικογένειες φροντίδα, ή αιμομικτικές οικογένειες με μακρά ιστορία της παιδεραστίας.

Φυσικά χαρακτηριστικά αναγνώρισης για τα θύματα / επιζώντες συχνά περιλαμβάνουν πολλαπλές ηλεκτρικές ουλές ή / και προκύπτουν κρεατοελιές στο δέρμα τους. Μερικοί μπορεί να έχουν σε διάφορα μέρη του σώματός τους, τομές από μαχαίρια ή βελόνες.Πεταλούδες ή μυστικιστικά τατουάζ είναι επίσης κοινά. Σε γενικές γραμμές, οι εξ αίματος είναι λιγότερο πιθανό να έχουν τις παραπάνω σημάνσεις, ώστε δέρμα τους είναι να "παραμείνει καθαρό και άψογο."

 Επίπεδα προγραμματισμού MONARCH [5]


ALPHA. Θεωρείται ως "γενική" ή τακτική προγραμματισμού, η οποίος γίνεται μέσα στην βάση του ελέγχου της προσωπικότητας. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά έντονη μνήμη, μαζί με σημαντικά αυξημένη σωματική δύναμη και η οπτική οξύτητα. Ο Alpha προγραμματισμός επιτυγχάνεται μέσω την υποδιαίρεση της προσωπικότητας των θυμάτων που, στην ουσία, προκαλεί ένα αριστερό δεξί τμήμα του εγκεφάλου, επιτρέποντας μια προγραμματισμένη ένωση του αριστερού και του δεξιού μέσω της διέγερσης της οδού του νευρώνα.

BETA. Αναφέρεται ως "σεξουαλικός" προγραμματισμός. Ο προγραμματισμός αυτός εξαλείφει όλες ηθικές πεποιθήσεις και διεγείρει το πρωτόγονο σεξουαλικό ένστικτο, στερείται αναστολές.
Γνώστος και σαν προγραμματισμός Kitten “γατούλα” είναι ο πιο ορατό είδος προγραμματισμού και παρατηρείται σε διασημότητες, μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδιστρίες. Πολλές φορές ρούχα με σχέδια αιλουροειδών υποδουλώνουν προγραμμτισμό Kitten

DELTA. Αυτό είναι γνωστό ως "δολοφόνος" του προγραμματισμού, που αναπτύχθηκε αρχικά για την κατάρτιση ειδικών πρακτόρων ή ελίτ στρατιώτες (δηλαδή Delta Force, Μοσάντ, κλπ) σε μυστικές επιχειρήσεις. Μέγιστη παραγωγή αδρεναλίνης και ελεγχόμενη επιθετικότητα είναι προφανής. Τα θύματα στερούνται του φόβου, λειτουργούν συστηματικά κατά την εκτέλεση της αποστολής τους. Οδηγίες αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονίας βρίσκονται μέσα σε αυτό το επίπεδο.

ΤΗΕΤΑ θεωρείται της «ψυχής" προγραμματισμόςΑυτοί που προέρχονται από την πολυ-γενεών παγανιστικές οικογένειες ήταν αποφασισμένοι να εμφανίζουν μεγαλύτερες τηλεπαθητικές ικανότητες . Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τον προγραμματισμό Theta, ωστόσο, διάφορες μορφές ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου του νου αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκανόπως, βιο-ιατρικές συσκευές τηλεμετρίας (εμφυτεύματα του εγκεφάλου), κατευθυνόμενες ενέργειες λέιζερ που χρησιμοποιούν μικροκύματα ή / και ηλεκτρομαγνητισμό. Έχει αναφερθεί ότι αυτά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με εξαιρετικά προηγμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξελιγμένα συστήματα δορυφορικού εντοπισμού.

OMEGAΗ "αυτοκαταστροφική" μορφή του προγραμματισμού, επίσης γνωστή ως "πράσινο κωδικός". Οι αντίστοιχες συμπεριφορές περιλαμβάνουν τάσεις αυτοκτονίας ή / και αυτο-ακρωτηριασμό. Αυτό το πρόγραμμα συνήθως ενεργοποιείται όταν το θύμα / επιζώντων αρχίζει θεραπεία ή ανακρίνεται και πάρα πολλή μνήμη του ανακτάται.

GAMMA. Μια άλλη μορφή προστασίας του συστήματος είναι μέσω του προγραμματισμού "εξαπάτησης", το οποίο προκαλεί την παραπληροφόρηση και την εσφαλμένη κατεύθυνση. Αυτό το επίπεδο είναι συνυφασμένο με την δαιμονολογία και τείνει να αναπλαστεί σε μεταγενέστερο χρόνο, αν δεν απενεργοποιηθεί σωστά.


Μέθοδος και Εξαρτήματα


Η αρχική διαδικασία αρχίζει με τη δημιουργία διαμερισμάτων εντός του μυαλού του θύματος, που συνήθως προκύπτουν από τη στιγμή της γέννησης μέχρι περίπου τα έξι χρόνια.

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της χρήσης του ηλεκτροσόκ (ECT) και είναι μερικές φορές γίνεται ακόμη και όταν το παιδί στη μήτρα της μητέρας.

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού που προκαλείται μέσω του ηλεκτροσόκ, την σεξουαλική κακοποίηση και άλλες μεθόδους, το μυαλό διασπάται σε εναλλακτικές προσωπικότητες μακριά από τον πυρήνα.

Η παρακάτω είναι μια μερική λίστα αυτών των μορφών βασανιστηρίων:

1. Κακοποίηση και τα βασανιστήρια

2. Εγκλεισμός σε κλουβιά κουτιά,, φέρετρα, κλπ, ή την ταφή (συχνά με ένα άνοιγμα ή air-tube για το οξυγόνο)

3. Δέσιμο με σχοινιά, αλυσίδες, χειροπέδες, κλπ.

4. Παρ 'ολίγον πνιγμός

5. Ακραίες θερμόκρασίες ζέστης και κρύου, συμπεριλαμβανομένων βύθιση σε παγωμένο νερό και την καύση χημικών

6. Εκδορές (μόνο τα ανώτεραστρώματα του δέρματος αφαιρούνται στα θύματα που προορίζονται να επιβιώσουν)

7. Κλώση

8. Εκτυφλωτικό φως

9. Ηλεκτροπληξία

10. Εξαναγκασμένη κατάποση αίματος, ούρωνκοπράνων, σάρκας, κλπ.

11. Κρέμασμα σε επώδυνες στάσεις

12. Η πείνα και η δίψα

13. Η στέρηση ύπνου

14 Συμπίεση με βάρη και συσκευές

15. Αισθητηριακή στέρηση

16. Φάρμακα για τη δημιουργία ψευδαίσθησης, σύγχυσης και αμνησίας, συχνά δίνεται με ένεση ενδοφλέβια

17. Κατάποση ή ενδοφλέβια με τοξικές χημικές ουσίες για να δημιουργήσει πόνο ή ασθένεια, συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων χημειοθεραπείας

18. Εξάθρωση των άκρων

19. Επαφή με φίδια, αράχνες, σκουλήκια, ποντίκια και άλλα ζώα για να προκαλέσει φόβο και αηδία

20. Επιθανάτιες εμπειρίες, συνήθως ασφυξία από πνιγμό, με άμεση ανάνηψη

22. Αναγκασμός εκτελέσης ή να γίνει μάρτυρας κακοποίησης,σε βασανιστήρια και θυσίες ανθρώπων και ζώων, συνήθως με μαχαίρια

23. Αναγκαστική συμμετοχή σε δουλεία

24. Βιασμός για να μείνει έγκυος. Το έμβρυο στη συνέχεια με έκτρωση χρησιμοποιείται για τελετουργική χρήση, ή εάν γεννηθεί χρησιμοποιείταιί για θυσία ή υποδούλωση.

25. Πνευματική κακοποίηση ώστε τα θύματα να αισθάνονται ότι τα κατέχουν, παρενοχλούνται και ελέγχονται εσωτερικά από πνεύματα ή δαίμονες

26. Βεβήλωση της ιουδαιο-χριστιανικές πεποιθήσεις και τις μορφές της λατρείας. Αφοσίωση στον Σατανά ή άλλες θεότητες

27. Κακοποίηση και ψευδαισθήσεις για να πείσει τα θύματα ότι ο Θεός είναι κακός, όπως να πείσουν ένα παιδί ότι ο Θεός το έχει κακοποιήσει

28. βασανιστήρια με χειρουργική επέμβαση , πειράματα.

29. Απειλές, και όχι μόνο, για την οικογένεια, τους φίλους, τους αγαπημένους, τα κατοικίδια ζώα, και άλλα θύματα, για να αναγκάσουν τη συμμόρφωση

30. Χρήση της ψευδαίσθησης και της εικονικής πραγματικότητας για να μπερδεύουν και να δημιουργούν έναν μη αξιόπιστο μάρτυρα. [6]
"Η βάση για την επιτυχία του project MONARCH είναι ότι διαφορετικές προσωπικότητες ή τμήματα της προσωπικότητας που ονομάζονται διαμερίσματα(alters) , μπορούν να δημιουργηθούν χωρίς να γνωρίζουν το ένα το άλλο, αλλά που μπορούν να “κατέχουν” το σώμα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Οι τοίχοι αμνησίας που έχουν κατασκευαστεί από τα τραύματα, αποτελούν μια ασπίδα προστασίας του απορρήτου που προστατεύει τους προγραμματιστές από το να τους ανακαλύψει, και εμποδίζει τα θύματα που κατέχουν το σώμα τους το μεγάλο μέρος του χρόνου, να γνωρίζουν τι έχουν κάνει όταν λειτουργούσαν σε ένα άλλο διαμέρισμα(alter) . Η ασπίδα του απορρήτου επιτρέπει στα θύματα να ζήσουν και να εργαστούν γύρω από άλλους ανθρώπους και να παραμείνουν εντελώς απαρατήρητα. Στα μπροστινά διαμερίσματα μπορεί να είναι θαυμάσιοι Χριστιανοί, και στα βαθύτερα μπορεί να είναι το χειρότερο είδος ενός σατανικού τέρατος.Σημαντική είναι η διατήρηση της μυστικότητας της υπηρεσίας πληροφοριών ή της αποκρυφιστικής ομάδας η οποία ελέγχει το σκλάβο. Το ποσοστό επιτυχίας αυτού του είδους του προγραμματισμού είναι υψηλό, αλλά όταν αποτυγχάνει, οι αποτυχώντες “απορρίπτονται” μέσω του θανάτου. Κάθε τραύμα και βασανιστήριο εξυπηρετεί ένα σκοπό. Ένα μεγάλο μέρος του πειραματισμού και της έρευνας πήγε στο να ανακαλύψει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Διαγράμματα που έγιναν δείχνουν πόσα βασανιστήρια μπορεί να αντέξει ένα σώμα σε μια δεδομένη ηλικία μπορεί να χειριστεί χωρίς να πεθάνει"[7]

Διαμερισματα(Alters) και πυροδότες(triggers)


Υπάρχουν πολλά διαμερίσματα στο μυαλό τους θύματος με καθρέφτες πολλά back-up προγράμματα, και τις σκιές. Ένα τμήμα της πλευράς του φωτός (καλής) και ένα της σκοτεινής πλευράς (κακή) αλλάζουν, είναι συνυφασμένες με το μυαλό και περιστρέφονται σε έναν άξονα. Μία από τις κύριες εσωτερικές δομές, εντός του συστήματος είναι διαμορφωμένο σαν μια διπλή έλικα, που αποτελείται από επτά επίπεδα. Κάθε διαμέρισμα έχει ένα εσωτερικό προγραμματιστή που επιβλέπει το "φύλακα" του διαμερίσματος (δαίμονες;), οι οποίος δίνει ή αρνείται την είσοδο στα διαφορετικά διαμερίσματα.

Μόλις επιτευχθεί το σχίσμα στην προσωπικότητα του θύματος, δημιουργείται ένας εσωτερικός κόσμος, ο οποίος δημιουργει και αλλάζει προσωπικότητες που μπορούν να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως η μουσική, ταινίες και παραμύθια(κυρίως της Disney θα μιλήσουμε αναλυτικότερα στο επόμενο μέρος) για να τις πυροδοτήσει(triggers). Αυτά είναι τα οπτικά και ηχητικά βοηθήματα ενίσχυσης της διαδικασίας προγραμματισμού χρησιμοποιώντας εικόνες, σύμβολα νοήματα και έννοιες.

Μερικές από τις εσωτερικές εικόνες (κώδικες), κατά κύριο λόγο που έχουν δει τα θύματα / επιζώντες είναι:
  • δέντρα
  • "Δέντρο της Ζωής", με παρακείμενα συστήματα ρίζας
  • άπειρες θηλιές
  • αρχαία σύμβολα και γράμματα
  • ιστούς αράχνης
  • καθρέφτες ή γυαλί να θρυμματίζεται
  • μάσκες
  • κάστρα
  • λαβύρινθους
  • δαίμονες / τέρατα / εξωγήινοι
  • κοχύλια
  • πεταλούδες
  • φίδια
  • κορδέλες
  • τόξα
  • λουλούδια
  • ρολόγια
  • ρομπότ
  • διαγράμματα αλυσιδωτών εντολών
  • σχηματικές αναπαραστάσεις κυκλωμάτων υπολογιστών
 Αυτά τα σύμβολα  συνήθως περιλαμβάνονται σε δημοφιλείς ταινίες για δύο λόγους. Για την απευαισθητοποίηση της πλειοψηφίας του πληθυσμού και στην σκόπιμη κατασκευή συγκεκριμένων πυροδοτών(triggers) και κλειδιών για τον τον βασικό προγραμματισμό στα υπερευαίσθητα παιδιά στο project Monarch.

Χειριστές του μυαλούαπό το παρελθόν και το παρόν, είναι οι εξής:
Ο Δρ Sydney Gottleib
Αντισυνταγματάρχης John Alexander
Richard Anderson Dabney (USN)
Ο Δρ James Monroe
Ο Δρ John Lilly
Ο υπολοχαγός Comdr. Thomas Narut
Ο Δρ William Jennings Bryan
Ο Δρ Bernard L. Diamond
Ο Δρ Martin T. Orne
Ο Δρ Louis J. West
Ο Δρ Robert J. Lifton
Ο Δρ Harris Isbel
Ο συνταγματάρχης Wilson Green
Προκειμένου να μείνει το πρόγραμμα μυστικό και να μην εντοπίζονται εύκολα, η CIA κατά διαστήματα διενεργούσε υποέργα του σε εξειδικευμένους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης σε πανεπιστήμια, φυλακές, ιδιωτικά εργαστήρια και τα νοσοκομεία. Φυσικά, ήταν ανταμείβονται γενναιόδωρα με κρατικές επιχορηγήσεις και διάφορες χρηματοδοτήσεις.


Κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα οργανισμών που συμμετέχουν στο project MONARCH ήταν / είναι:

  • Cornell
  • Duke
  • Princeton
  • UCLA
  • University of Rochester
  • MIT
  • Georgetown University Hospital
  • Maimonides Medical Center
  • St. Elizabeth’s Hospital (Washington D.C.)
  • Bell Laboratories
  • Stanford Research Institute
  • Westinghouse Friendship Laboratories
  • General Electric
  • ARCO
  • Mankind Research Unlimited

Το "τελικό προϊόν" συνήθως δημιουργείται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βάσεις, όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαραίτητη. Αναφέρονται ως κέντρα επαναπρογραμματισμού ή επιθανάτια κέντρα τραύματος, τα πιο γνωστά είναι τα εξής:
  • China Lake Naval Weapons Center
  • The Presidio
  • Ft. Dietrick
  • Ft. Campbell
  • Ft. Lewis
  • Ft. Hood
  • Redstone Arsenal
  • Offutt AFB
  • Patrick AFB
  • McClellan AFB
  • MacGill AFB
  • Kirkland AFB
  • Nellis AFB
  • Homestead AFB
  • Grissom AFB
  • Maxwell AFB
  • Tinker AFB

Αξιόλογα ονόματα


Η πιο γνωστή περίπτωση MONARCH είναι της Cathy O'Brien. Το βιβλίο της :Μεταμόρφωση της Αμερικής. Η αληθινή ιστορία της ζωής ενός σκλάβου της CIA.( TRANCE Formation of America: The True Life Story of a ClA Slave by Cathy O’Brien. )

Αυτό το αυτοβιογραφικό με ντοκουμεντα βιβλίο περιέχει συναρπαστικά στοιχεία των χρονων της αδυσώπητης αιμομιξία της O'Brien και τελικά την εισαγωγή της στο project MONARCH από διεστραμμένo πατέρα της.

Μαζί με τον συν-συγγραφέα PhiIlips Mark, διασώστης της και αποπρογραμματιστης της,η Cathy καλύπτει μια σχεδόν απίστευτη σειρά των συνωμοτικων εγκλήματων: εξαναγκαστική πορνεία (λευκής σαρκός) με άτομα στα ανώτερα κλιμάκια της διεθνούς πολιτικής, μυστικές αναθέσεις ως «μουλάρι ναρκωτικών» και ταχυμεταφορών, και τη σχέση της χώρας-δυτική μουσική βιομηχανία με τις παράνομες δραστηριότητες της CIA.

Paul Bonacci μια θαρραλέα επιζώντων που άντεξε σχεδόν δύο δεκαετίες στην αποδόμηση κάτω από MONARCH έργου, έχει ανακοινώσει ισχυρά στοιχεία που επιβεβαίωναν των ευρείας κλίμακας εγκλήματα και τη διαφθορά από το δημοτικό / κρατικό επίπεδο σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον Λευκό Οίκο. [8]   

Ο Lee Harvey Oswald, Sirhan Sirhan-, Charlie Manson, John Hinckley Jr, Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh και John Salvi είναι μερικά αξιόλογα ονόματα που υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι είναι πιόνια που είχαν γεννήθει από MKULTRA.


Αποπρογραμματιστές και κατήγγειλαν


Ο Δρ Corydon Hammond, ένας ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα, παρέδωσαν μια εκπληκτική διάλεξη με τίτλο "Η ύπνωση στο MPD: Τελετουργική Κακοποίηση" στην Fourth Annual Eastern Regional Conference on Abuse and Multiple Personality, , στις 25 Ιουνίου 1992 στην Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια.

Επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις υποψίες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, στους οποίους ένα ορισμένο ποσοστό των πελατών τους είχε υποστεί προγραμματισμο ελέγχου του μυαλόύ τους με έναν εντατικο και συστηματικό τρόπο.

Hammond αναφέρθηκε στη ναζιστική σύνδεση, στρατιωτικών και της CIA για την έρευνα ελέγχου του νου,και ανέφερε συγκεκριμένα το project Monarch. Λίγο μετά την πρωτοποριακή ομιλία του, δέχθηκε απειλές θανάτου. Μη θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς του, ο Δρ Hammond σταματήσει τη διάδοση κάθε πληροφοριών.



Η θεραπευτής Valerie Wolf εισήγαγε δύο από τους ασθενείς της ενώπιον της Επιτροπής του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα ανθρώπινα πειράματα ακτινοβολίας στις 15 Μαρτίου 1995 στην Washington . Η συγκλονιστικές μαρτυρίες που δίνονται από αυτές τις δύο θαρραλέες γυναίκες περιλαμβάνουν λογαριασμους των Γερμανών ιατρών, βασανιστήρια, ναρκωτικά, ηλεκτροσόκ, ύπνωση και ο βιασμός , εκτός του ότι εκτίθενται σε ένα απροσδιόριστο ποσό της ακτινοβολίας. Τόσο η Wolf όσο και οι ασθενείς της δήλωσαν ότι ανακτήσαν τις αναμνήσεις αυτού του προγράμματος της CIA, χωρίς παλινωδίες ή τεχνικές ύπνωση. [9]
Ο πρώην δικηγόρος εργασίας για Atlantic Richfield Co, David E. Rosenbaum, προέβη σε μια εννέα ετή έρευνα (1983-1992), σχετικά με τους ισχυρισμούς των σωματικών βασανιστηρίων και των πολλών εργαζομένων σε ένα εργοστάσιο ARCO σε Monaca, Πενσυλβάνια [10] στους πελάτες του, Jerry L. Dotey και Ann White, ήταν εμφανής η έκθεση τους σε ακτινοβολία.

Ο Rosenbaum αναφέρει επίσης,
Dotey and White φαινεται ότι υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια πολλών ειδών, κάτω από την επήρεια ναρκωτικών, περιελαμβανομένου ύπνωτισμου .

Κάθε θύμα είχε εκπαιδευτεί για να εισέλθουν σε μια υπνωτική κατάσταση, από την εμφάνιση συγκεκριμένων ερεθίσμάτων, που περιλαμβάνουν συνήθως ένα σύνθημα(trigger) ή φράση και εκπαιδεύονται για να "θυμoύνται ή ξεχνούν" αυτό που αποκαλύφθηκε στην υπνωτική κατάσταση. Είχαν επανειλημμένα υποβληθεί στην ίδια αλληλουχία ερέθισμα-απάντηση, για να παράγουν σχεδόν αυτόματες αντιδράσεις με τη συγκεκριμένη κατάσταση.
 Ο MKULTRA βετεράνος, ο Δρ Bernard Diamond, ο Δρ Martin Orne και ο Δρ Josef Mengele επισκεπτόταν τακτικά το εργοστάσιο ARCO, σύμφωνα με τον Rosenbaum.

Άλλες φήμης θεραπευτές που ασχολούνται με deprogramming είναι Cynthia Byrtus, Pamela Monday, Steve Ogilvie, Bennett Braun, Jerry Mungadze and Colin Ross

Οι δημοσιογράφοι που έχουν πρόσφατα ανέπτυξει με υποδειγματικό τρόπο σχετικά με το θέμα είναι Ο Walter Bowart, Operation Mind Control,ο Jon Rappoport, U.S. Government Mind-Control Experiments on Children και ο Alex Constantine, Psychic Dictatorship In The USA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!

 για να μπορέσετε να βάλετε ελληνικούς υπότλιτους(της κακιάς ώρας βέβαια, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα), πάτε στο βίντεο κάτω δεξιά στο δεύτερο εικονίδιο, πατάτε αριστερό κλικ, english.Έπειτα ξανα αριστερο κλικ στο ιδο εικονίδιο(translate captions) και βρίσκετε τα Ελληνικά.

[1] Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse 
[2] Ron Patton, Project Monarch 
[3] Barbara G. Walker, The Woman’s Dictionary of Symbols and Sacred Objects, Harper Collins, 1988 
[4] Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse 
[5] Dr. Corydon Hammond, The Greenbaum Speech, 1992; Mark Phillips and Cathy O’Brien, Project Monarch Programming Definitions, 1993 
[6] Ellen P. Lacter, Ph.D., Kinds of Torture Endured in Ritual Abuse and Trauma-Based Mind Control 

[7] Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave 
[8] John DeCamp, The Franklin Cover-Up, Child Abuse, Satanism and Murder in Nebraska, AWT Inc, 1992
[9] Jon Rappoport, "CIA Experiments with Mind Control on Children", Perceptions Magazine, September/October 1995, p. 56
[10] David E. Rosenbaum, Esq., First Draft Overview of Investigation of the Group, 1983-1993  


Έρευνα: Έλεγχος του μυαλού
Μέρος πρώτο
Μέρος δεύτερο
Μέρος τέταρτο

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus