Διυλιστήριο: Ο 29χρονος Γιάννης Ανδρεαδάκης έφτιαξε λαδολέμονο, το έβαλε σε κεραμικό μπουκάλι και δεν προλαβαίνει να εξάγει στην Γερμανία

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο 29χρονος Γιάννης Ανδρεαδάκης έφτιαξε λαδολέμονο, το έβαλε σε κεραμικό μπουκάλι και δεν προλαβαίνει να εξάγει στην Γερμανία


Η εταιρεία συνεργάζεται με δεκάδες παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους, από όλη την Κρήτη για να καλύψει τις αναγκαίες ποσότητες, συνεργασία υπάρχει και με παραγωγούς για το λεμόνι, ενώ και όλα τα αρωματικά είναι από το νησί.
«Όλα τα αρωματικά φυτά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από την Κρήτη, είναι πιστοποιημένα και τα προμηθευόμαστε από την εταιρία Ίνατος. Σε όλα τα προϊόντα που έχουν βότανα, το ελαιόλαδο είναι σε ποσοστό 96% και τα βότανα σε ποσοστό 4%».
Όσον αφορά στην οικονομική στρατηγική της εταιρείας προτιμήθηκαν οι μεγάλες ποσότητες και οι λογικές τιμές παρά το αντίστροφο.
«Εμείς θέλαμε να βγούμε μαζικά προς τα έξω να γίνουμε γνωστοί και να σταθούμε στον ανταγωνισμό» σημείωσε ο κ. Γιάννης Ανδρεαδάκης.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus