Διυλιστήριο: Αποφάσιζε για τον πόλεμο στη Συρία και έπαιζε πόκερ στο κινητό!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφάσιζε για τον πόλεμο στη Συρία και έπαιζε πόκερ στο κινητό!

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη από την στάση του Γερουσιαστή Τζον Μακ Κέιν

Σκάνδαλο! Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη μια από τις κρισιμότερες ακροάσεις στη Γερουσία για την επέμβαση στη Συρία, ο γερουσιαστής ΤζονΜακΚέιν, έπαιζε πόκερ στο κινητό του. Τον συνέλαβε
ο φακός της Washington Post.

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Washington Post "συνέλαβε" τον ρεπουμπλικάνο πρώην υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ να "σκοτώνει" την ώρα του παίζοντας πόκερ στο κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ο ΜακΚέιν να σχολάσει σχετικά στον προσωπικό του λογαριαμσό στο Twitter: "Σκάνδαλο! Πιάστηκα να παίζω παίζω παιχνίδι στο iphone κατά την τρίωρη συνεδρίαση της Γερουσίας - Και το χειρότερο από ολα: έχασα!".

http://www.parapolitika.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus