Διυλιστήριο: Ζητά την κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ζητά την κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία!

Σάλο προκαλούν νέες δηλώσεις της Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση η οποία μιλώντας χθες σε επιτροπή της Βουλή έριξε νέες βόμβες.
Μετά τις αιρετικές και άκρως προκλητικές τοποθετήσεις της στο βιβλίο της Ιστορίας αλλά και σε σχέση με την γενοκτονία των Ποντίων, η λαλίστατη Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ προκαλεί εκ νέου!
Αυτή τη φορά ζητά την πλήρη κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία. Καλά ακούσατε: η κυρία Ρεπούση θεωρεί το μάθημα των θρησκευτικών ως «ορθόδοξη κατήχηση» επιδιώκοντας να περάσει την άποψη ότι οι μαθητές δεν πρέπει να διδάσκονται την ελληνορθόδοξη θρησκεία στο Γυμνάσιο και το Λύκειο.
Οι νέες δηλώσεις Ρεπούση έχουν προκαλέσει ήδη σφοδρές αντιδράσεις στους κόλπους ακόμα και του ίδιου του κόμματός της, φέρνοντας και πάλι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Φώτη Κουβέλη.
Ως πότε όμως ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα καλύπτει την βουλευτή του; Μάλιστα η κ.Ρεπούση προτείνει να αντικατασταθεί το μάθημα των θρησκευτικών από επιπλεόν μαθήματα ιστορίας. Μόνο που δεν μας λέει η κ.Ρεπούση πώς εννοεί την διδασκαλία της ιστορίας... Γιατί αν εννοεί ως ιστορία τα όσα τραγελαφικά έγραφε στο βιβλίο της έκτης δημοτικού για τον «συνωστισμό» (!) στη Σμύρνη, καλύτερα τα παιδιά μας να μείνουν... ανιστόριτα!
Κυρία Ρεπούση μήπως θα ήταν καλύτερο να σκέφτεστε πριν εκφράσετε τέτοιες αμιγώς ανθελληνικές απόψεις;
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus