Διυλιστήριο: Ο λόγος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, που κάνει το γύρο του διαδικτύου(βίντεο)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο λόγος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, που κάνει το γύρο του διαδικτύου(βίντεο)

O Θέμις Σεβαστιάδης τα έκανε άνω-κάτω στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσ/νίκης, λέγοντας μερικά απλά αληθινά λόγια και μια συγγνώμη για τη φασιστική νοοτροπία που καλλιεργείται από τους πολιτικούς δεκαετίες τώρα. Ο λόγος του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το μοναδικό σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο τον αντιμετωπίζει ο προεδρεύων, γεγονός που επιβεβαιώνει και τα λεγόμενά του: «Για πρώτη φορά δεν εφαρμόζεται ο αντιτρομοκρατικός νόμος σε τύπους σαν κι εμένα». Ο Θ. Σεβαστιάδης είναι εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα εθελοντισμού, δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη του Μπουτάρη.  

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus