Διυλιστήριο: Το Facebook έχασε 11 εκατομμύρια συνδρομητές

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το Facebook έχασε 11 εκατομμύρια συνδρομητές

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο Facebook έχασε περίπου 11 εκατομμύρια χρήστες. Εννέα εκατομμύρια άτομα από τις ΗΠΑ και δύο εκατομμύρια από τη Βρετανία διέγραψαν τους λογαριασμούς τους.

Αιτία της μαζικής φυγής ήταν η πρόσφατη αποκάλυψη για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ από τον πρώην πράκτορα της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν.


Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης, το 40% των «διαγραφθέντων» φοβάται ότι κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά τους στοιχεία. Το 13,5% των χρηστών δήλωσαν ότι εγκατέλειψαν το κοινωνικό δίκτυο επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της ιστοσελίδας και έχασαν το ενδιαφέρον τους προς αυτήν.
www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus