Διυλιστήριο: Υπουργείο Εργασίας: "Ιδιώτες στην ασφάλιση, η μόνη ρεαλιστική λύση"...

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Υπουργείο Εργασίας: "Ιδιώτες στην ασφάλιση, η μόνη ρεαλιστική λύση"...

το Διυλιστήριο λέει: η πιό ρεαλιστική λύση θα ήταν, η κυβέρνηση στην φυλακή..

Την παραίτηση του κράτους από την κοινωνική ασφάλιση προαναγγέλλει το υπουργείο μέσω...ημερίδας...
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά πλέον η κυβέρνηση στους...

σχεδιασμούς της για την παραίτηση του κράτους από την κοινωνική ασφάλιση.

Το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιεί την Πέμπτη ημερίδα με τον.. εύγλωττο τίτλο «Απασχόληση και Ασφάλιση: Συνεργασία Ιδιωτικού και Δημόσιου Φορέα η μόνη ρεαλιστική πρόταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, στην εισήγησή του θα προτείνει την δημιουργία εναλλακτικών (προσωπικών) επιλογών θεμελίωσης επιπρόσθετων ασφαλιστικών δικαιωμάτων, μέσω επαγγελματικών ταμείων και ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Ο κ. Σπυρόπουλος θα προτείνει οι παροχές σύνταξης και υγείας να "πετσοκοπούν" ώστε να είναι ανάλογες των δημοσιονομικών αντοχών ενώ θα αναπτυχθούν θεσμοί λειτουργικής υποστήριξης των δομών Κοινωνικής Ασφάλισης. Προτείνεται η δημιουργία ενός Εθνικού Φορέα Συντάξεων Μισθωτών που θα περιλαμβάνει Δημόσιο, ευρύτερο Δημόσιο τομέα και Ιδιωτικό και τέλος το ξεπούλημα της τεράστιας ακίνητης περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων...
left.gr
nonews-news
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus