Διυλιστήριο: VIDEO - Υπόσχεση πρωθυπουργού, δωρεαν wifi σε όλους, ποικίλες αντιδράσεις !!!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Υπόσχεση πρωθυπουργού, δωρεαν wifi σε όλους, ποικίλες αντιδράσεις !!!

Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού, κατά την χθεσινοβραδινή συνέντευξή του, ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi ίντερνετ, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
«Το έχω μελετήσει και μπορώ να το υποσχεθώ μετά βεβαιότητας» είπε ο κ. Σαμαράς. Όλοι αισθανθήκαμε μια ανακούφιση.  Μετά από αυτή την καινοτομία θα συναντηθούν οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και μάλλον θα αποφασίσουν να σταματήσουν την αυριανή απεργία. Στους δρόμους ξεχύθηκαν Ελληνες κρατώντας τις ελληνικές σημαίες. Οι πιο δύσπιστοι ρωτησαν αν θα έχουν και στα χωριά τους. Αλλα ναι, θα έχουμε παντού. Το έχει ψάξει κιόλας. Ήδη νεαροί Έλληνες μετανάστες που έχουν φύγει από την Πατρίδα μας βγάζουν εισητήρια να ξαναγυρίσουν. Επιτέλους ανάπτυξη .... Σε ένα χρόνο από τώρα .... Πως θα περάσει ο καιρός. Σε αυτη την απρόσμενη χαρά που ήρθε αναπάντεχα στην ζωή μας ακούσαμε και κάτι ακόμα. Σκέφτονται (Μηταράκης, Στουρνάρας, Μητσοτάκης, Βρούτσης και Χατζηδάκης) να δώσουν σε δύο χρόνια από τώρα και δωρεάν 10 λεπτά χρόνο ομιλίας στα σταθερά !!! Δεν είναι δυνατόν.... ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ....Ηταν αναμενόμενη η ανάπτυξη, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η πιτσαρία που διεύθυνε ....ΕΣΚΙΣΕ


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus