Διυλιστήριο: VIDEO - Άδωνις Γεωργιάδης: "Προτιμώ την οικονομική Παγκόσμια Διακυβέρνηση για το 'καλό' του....Έθνους"!!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Άδωνις Γεωργιάδης: "Προτιμώ την οικονομική Παγκόσμια Διακυβέρνηση για το 'καλό' του....Έθνους"!!

Ο "μέγας" Άδωνις Γεωργιάδης, ο περί πολλών ακατασχέτως ομιλών ανά τα κανάλια, και όχι μόνο - άσχετα πόσο μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά αυτά που λέει και με τον... "ηρεμο" τρόπο που τα λέει -  αποκαλύπτει τις πραγματικές συζητήσεις που γίνονται στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής, των Κρατών μελών της Ε.Ε.

Σκοπός τους, η συμφωνία δημιουργίας της Ευρωπαϊκής/Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης (Νέα Τάξη Πραγμάτων) με την εκλογή ενός Υπερ-Υπουργού των Οικονομικών που θα ελέγχει αυστηρά όλα τα κράτη-μέλη.

Μάλιστα δηλώνει το κατ΄αυτόν αυτονόητο:

Ότι οι ελευθερίες και η ανεξαρτησία των Εθνών θα υποστούν μειώσεις (μάλλον θα εξαφανισθούν θα ήθελε να πει, αλλά το .... ελάφρυνε κάπως) και δε θα υφίστανται πια όπως τις γνωρίζαμε (όσες μας είχαν απομείνει δηλαδή..)

Και τελικά ο.... μέγας  "πατριώτης" καταλήγει με την πατριωτική ατάκα, ότι αυτή η προοπτική είναι .... ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!


Οι βρεγμένες σανίδες που και για ποιον χρησιμοποιούνται, αν όχι στην περίπτωση αυτή; Mε τέτοιους πολιτικούς λέτε, ότι να σωθεί τελικά το κράτος-έθνος μας; 

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 2Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

2 Comments

  1. Πραγματικά είναι ο πιο έξυπνος ηλίθιος που έχω γνωρίσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus