Διυλιστήριο: VIDEO - Το ποιόν του δημοσιογραφίσκου Πρετεντέρη .....Πετάει μπουκάλια

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Το ποιόν του δημοσιογραφίσκου Πρετεντέρη .....Πετάει μπουκάλια

Είναι από τους δημοσιογράφους που έχει σοβαρή ευθύνη που φτάσαμε ως εδώ. Υποστήριζε και υποστηρίζει μέχρι κεραίας τις απαιτήσεις των Τροικάνων. Αλλά γιατί όμως ο πρωθυπουργός της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς δίνει συνέντευξη στον Πρετεντέρη;;; Ποιος είναι ο Πρετεντέρης ;;; Γιατι δεν πάει στην βουλή να απαντήσει σε ερωτήσεις που του κάνουν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ή έστω η αρχηγοί των κομμάτων και έχει, ο Πρετεντέρης την τιμή αυτή ;;;  Μήπως οι ερωτήσεις είναι από πριν συνεννοημένες ;;; Δεν το πιστεύω. Ειδικά φαίνεται πόσο σκληρός δημοσιογράφος είναι όταν ο πρωθυπουργός αναγγέλει δωρεάν wifi για όλους. Καταγγελτικός και έτοιμος, τον ρωτάει ναι αλλά αυτο πρέπει να το έχετε ψάξει καλά ;;; Και ο πρωθυπουργός σίγουρος απαντάει, μα για αυτο το λέω γιατι το έχω ψάξει. Τον προειδοποίσε μην μας πει ψέμματα. Δεν θα το αντέξουμε, να πει ψέμματα για την επαναδιαπραγμάτευση, να πει ψέμματα για τα 18 σημεία ανάπτυξης, να πει ψέμματα για τα έργα που ξεκίνησαν και πήγαν οι μπουλντόζες και την επόμενη μέρα έφυγαν, αλλά να μας πει ψέμματα και για το wifi. Δεν αντέχετε. Αλλα ποιος είναι ο Πρετεντέρης. Ένας δημοσιογράφος που έπρεπε πριν πολύ καιρό να του έχουν πάρει την άδεια. Στο video φαίνεται να πετά μπουκάλι κατά παικτών στο μπάσκετ ενώ την επόμενη μέρα είχε εκπομπή για την βία στα γήπεδα. Αυτό είναι το ποιόν του δημοσιογράφου που ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έδωσε συνέντευξη σε αυτον και μόνο αυτόν  .... Τα συμπεράσματα δικά σας.    


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus