Διυλιστήριο: Η ΠΟΣΠΕΡΤ για τη δίωξη της Πόπης Χριστοδουλίδου !!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΟΣΠΕΡΤ για τη δίωξη της Πόπης Χριστοδουλίδου !!!

«Βαρύτατο πλήγμα για την ελευθερία του Τύπου και το δικαίωμα πληροφόρησης των Ελλήνων πολιτών, αποτελεί η σύλληψη και η δίωξη της δημοσιογράφου, Πόπης Χριστοδουλίδου, με την κατηγορία της δημοσίευσης διαβαθμισμένων εγγράφων, την ίδια στιγμή που το δημοσίευμά της ήταν από πριν σε ‘κοινή θέα’ από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Η κ. Χριστοδουλίδου, ‘διατάχθηκε’ να αποσύρει την επίμαχη ανάρτηση, από ειδησεογραφικό-ενημερωτικό μπλογκ, σε διαφορετική περίπτωση, θα επακολουθήσει άσκηση ποινικής δίωξης και παραπομπή της, στα Ποινικά Δικαστήρια.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Οργάνωσης, ‘Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα’, η Ελλάδα ‘κατρακύλησε’ στην 99η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και στην τελευταία της Ευρώπης, αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου, λόγω των πιο πάνω πρακτικών, αλλά κυρίως με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, καταδικάζει απερίφραστα, κάθε είδους φίμωση της ελευθερίας του λόγου, αλλά και εκβιαστικές μορφές διακυβέρνησης, συμπαραστέκεται αμέριστα στη δημοσιογράφο, Πόπη Χριστοδουλίδου, και δηλώνει ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε αυταρχικής μορφής εξουσία» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus