Διυλιστήριο: ΣΟΚ !!! VIDEO - Νταλάρας : Συμφωνώ με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας !!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ !!! VIDEO - Νταλάρας : Συμφωνώ με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας !!!

Σας παραθέτουμε συνέντευξη του από το Φεβρουάριο του 2012 που μέσα στο καταιγισμό των ειδήσεων και των ανακοινώσεων νέων φόρων, μας διέφυγε. Θαυμάστε κύριοι τον αγωνιστή της Κύπρου, τον τραγουδιστή των εξαθλιωμένων, τον ψευτοκουλτουριάρη των αδυνάτων, τον αριστερό των αριστερών, τον προβοκάτορα του Ελληνισμού. Συμφωνεί με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας λόγω μνημονίου. Τα μνημόνια δεν υποστήριξε η γυναίκα του με όλο της το σθένος ;;;
Σε αυτό που έρχεται πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να καταλάβουμε όλοι μας που έχουμε στην καρδιά την Ελλάδα, από όποιον χώρο και αν προερχόμαστε, ότι μοναδική ασπίδα της Πατρίδας μας ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. Μην ακούτε πια τους αριστερούς του Κολωνακίου.
    


Μετά μην ψάχνει να βρει γιατί τον κυνηγάνε, αυτοί για τους οποίους τραγουδούσε .....

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

comments powered by Disqus