Διυλιστήριο: Ο Βύρων Πολύδωρας στον ΣΚΑΪ για το νέο του κόμμα (βίντεο)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Βύρων Πολύδωρας στον ΣΚΑΪ για το νέο του κόμμα (βίντεο)

Ο Βύρων Πολύδωρας με την παρουσία του στον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Ευαγγελάτο έθεσε το περίγραμμα της νέας του πολιτικής παρουσίας με το κόμμα Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο για την κοινωνία η οποία...

έχει επάνω της μία ταφόπλακα. Εξήγησε τη στάση του απέναντι στη ΝΔ και θύμισε πως δεν έφυγε αλλά διαγράφηκε γιατί δεν ψήφισε τον καταστροφικό νόμο για τα ακίνητα.

Υπερασπίστηκε εν ολίγοις την προ μνημονίου θέση της ΝΔ, δηλαδή των Ζαππείων τότε που το πρώην κόμμα του έλεγε πως αυτή η συνταγή σκοτώνει τον ασθενή.

Αυτό που έκανε αίσθηση ήταν η δήλωσή του πως εαν χρειαστεί θα καταγγείλει διεθνώς το μνημόνιο για γενοκτονία. Σε συνέχεια αναφοράς του για διεθνείς κατακτήσεις όπως αυτές της μεταπολεμικής εποχής που έγιναν μέσω διεθνών δικαστηρίων.

Δείτε την:

Πληροφορίες από news4all
Βίντεο από διυλιστήριο
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 2Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

2 Comments

  1. Θα καταγγείλει το μνημόνιο ότι είναι γενοκτονία??? Ποιο, το μνημόνιο που ψήφισε ??? Και μετά θα πάει στα διεθνή δικαστήρια ??? Για να τον βάλουν μέσα και αυτόν και όσους ψήφισαν τα μνημόνια??? Νωρίς το θυμήθηκε .... Ουδέν λάθος αναγνωρίζετε μετά την απομάκρυνση από το ταμείο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι ο Πολύδωρας και ο κάθε Πολύδωρας. Το θέμα είναι η ένωση όλων των υγειών σκεπτομενων ανθρώπων από όπου κι αν προέρχονται ιδεολογικά, ωστε να καταφέρουμε να γλιτώσουμε από την καταδίκη που επιμελώς εδώ και χρόνια μας ετοιμάζουν ( σε όλο τον πλανήτη θα έλεγα, ποικιλομορφα και ποικιλοτροπα). Πως όμως θα γίνει όμως αυτή η ένωση όταν κρίνουμε αυστηρά τους πάντες εκτός από τον εαυτό μας? Ο σκοπός δεν είναι να κάνουμε μια δεύτερη γαλλική επανάσταση και να πνίξουμε στο αίμα τους πάντες αδιακρίτως και στο τέλος να αλληλοσκοτονώμαστε για το ποιός θα γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Σκοπός είναι η ένωση ανθρώπων που έχουν ιδανικά και αξίες και προπάντων αγάπη προς τον συνάνθρωπό τους. Το δικαίωμα στην μεταμ'έλεια και στην μετάνοια το έχουν όλοι αρκεί να είναι αληθινή. Κανένας στον δύσκολο αυτό αγώνα δεν περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus