Διυλιστήριο: Τροπολογία – πρόκληση! Ακατάσχετο το 40% της χρηματοδότησης των κομμάτων. Δείτε το έγγραφο.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τροπολογία – πρόκληση! Ακατάσχετο το 40% της χρηματοδότησης των κομμάτων. Δείτε το έγγραφο.

Μία τροπολογία – πρόκληση στην οποία προβλέπεται το ακατάσχετο από τις τράπεζες του 40% της κρατικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, αποδέχθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το νομοσχέδιο που αναφέρεται στα οικονομικά των κομμάτων.

Η επίμαχη τροπολογία κατατέθηκε από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Ν.Δ. Κώστα Καραγκούνη και του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο, και ο Υπουργός Εσωτερικών την αποδέχτηκε σχεδόν αμέσως.
Δείτε το έγγραφο


Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην τροπολογία: «ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε κόμμα και συνασπισμός κομμάτων είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο».
Για να δούμε τα δάνεια των κομμάτων




http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus