Διυλιστήριο: Τι έχει γίνει και ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν τους πολύπαθους Κούρδους;

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τι έχει γίνει και ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν τους πολύπαθους Κούρδους;

Όπως βλέπετε στον χάρτη της Συρίας...η περιοχή του Κουρδιστάν που προετοίμαζε το Ισραήλ από καιρό..."συμπτωματικά" έχει ΠΟΛΛΑ πετρέλαια και φυσικό αέριο.




















Σε ανύποπτο χρόνο έκανε την εμφάνισή του ένα περιοδικό που ένωνε τους δύο πολύπαθους λαούς ενώ το Ισραήλ άρχισε ήδη να αρπάζει το πετρέλαιο της περιοχής (δήθεν το αγοράζει και το πληρώνει! γελάστε ελεύθερα..). Μετά τους Νιγηριανούς , τους Κύπριους και οι Κούρδοι θα γίνουν "δισεκατομμυριούχοι" στα χρέη... 



Οι Ισραηλινοί κάνουν "δίκαιη" μοιρασιά...Το ξέρουν και οι Παλαιστίνιοι από πρώτο χέρι που τους ξεσπιτώνουν παρουσία τάνκ.
Οι αγώνες των Κούρδων "δικαιώθηκαν" επιτέλους. Ελεύθεροι και πάλι ...θα μπορούν να χορεύουν ... στο χαρέμι των Rothschild. Για πότε θα βρεθούν να χρωστούν δισεκατομμύρια στο ΔΝΤ ...ούτε που θα το κατάλάβουν. Και ξέρετε κλασικά όπως συμβαίνει με κάθε "απελευθέρωση" (Λιβύη,ΙΡΑΚ,Αφγανιστάν) ...η Κεντρική Τράπεζα του Κουρδιστάν... μόνο από Κούρδους δεν θα ελέγχεται...όπως και η δική μας Κεντρική Τράπεζα μετά που "απελευθερωθήκαμε" από τους ίδιους "συμμάχους" .



Μην ξεχνάμε ότι όσο ο Σαντάμ πολεμούσε το ΙΡΑΝ που είχε ξεφύγει από τα δόντια των τοκογλύφων...είχε το ελεύθερο από τη Δύση να εξοντώνει τους Κούρδους στις περιοχές με κοιτάσματα. Μάλιστα οι "καλοί" μας σύμμαχοι του προμήθευαν τα απαραίτητα χημικά για να το δοκιμάσει στους Κούρδους. Σήμερα οι "καλοί" μας σύμμαχοι ... δουλεύουν για το "καλό" των Κούρδων.

http://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus