Διυλιστήριο: VIDEO - Απίστευτη πρόκληση Αλβανών μέσα στο γήπεδο της Σερβίας

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

VIDEO - Απίστευτη πρόκληση Αλβανών μέσα στο γήπεδο της Σερβίας

Απίστευτες εικόνες, πρωτοφανή έκτροπα: Αεροπλανάκι πέταξε πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν, με προσαρτημένη τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» - Ο αγώνας διεκόπη οριστικά και το θέμα παραπέμφθηκε στην ΟΥΕΦΑ - Πρωτοστάτησε στα επεισόδια ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννενα - Προκλητικός ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε "περήφανος" για τους "ερυθρόμαυρους"

Ελεύθερος αφέθη, το πρωί της Τρίτης, ο Όλσι Ράμα, αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα, στη σύλληψη του οποίου είχε προχώρησει το βράδυ της Δευτέρας η σερβική αστυνομία, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα απίστευτα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας στο γήπεδο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, η αστυνομία είχε βάσιμες υποψίες ότι ο Ολσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο. Τελικώς δεν του αποδόθηκαν κατηγορίες και ήδη ο κ. Ράμα επέστρεψε αεροπορικών στα Τίρανα.

Αφορμή για τη σύλληψη του Όλσι Ράμα απετέλεσαν τα πρωτοφανή επεισόδια που αμαύρωσαν τον αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, ο οποίος διεκόπη τελικώς στο 41ο λεπτό όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο πέταξε ένα αεροπλανάκι πάνω από το γήπεδο, φέροντας πάνω του σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», που περιελάμβανε ακόμα και την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα!




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus