Διυλιστήριο: Δημοκρατία;...Μόνο αν συμφωνεί με τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Δημοκρατία;...Μόνο αν συμφωνεί με τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Η φωτογραφία είναι από την τελευταία πορεία που έγινε στις 5/10/14  και υπολογίζεται ότι συμμετείχε 500.000 κόσμος.*
Οι τεράστιες σε όγκο διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Γαλλία για την υπεράσπιση του θεσμού της οικογένειας , που κανονικά θα έπρεπε να κλονίσουν συθέμελα οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση ... δεν εμπόδισαν σε τίποτα την μαριονέτα της Νέας Τάξης που λέγεται Ολάντ ...να περάσει νόμους που δεν εξέφραζαν ούτε κατ'ελάχιστο τη μεγάλη πλειοψηφία των Γάλλων. Η Νέα Τάξη έχει γραμμένη στα παλιά της τα παπούτσια και τη δημοκρατία και τη λογική και την ανθρωπότητα γενικότερα.
Όπως δεν κουνήθηκε φύλλο με 500.000 αγανακτισμένους στο Σύνταγμα...έτσι και με 500.000 Γάλλους στο κέντρο του Παρισιού δεν άλλαξε το παραμικρό .

Σύνταγμα...

Μόνο αν θέλει το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και μία πορδή...ως αφορμή για να πέσει μία κυβέρνηση ή να παραιτηθεί ένας υπουργός. Αν δεν είναι στα σχέδια της Νέας Τάξης η ανατροπή ... αυτη δεν συμβαίνει ποτέ.

Όταν στη Ρωσία , όλοι σχεδόν οι Ρώσοι βουλευτές αποφάσισαν να ΜΗΝ ιδιωτικοποιηθούν οι φυσικοί πόροι της Ρωσίας... η Νέα Τάξη δεν πτοήθηκε..ούτε από τη συντριπτική πλειοψηφία ...ούτε από την βούληση του λαού.

Πέφτουν μερικά εκατομμύρια σε 2-3 στρατηγούς ...κατεβάζουν τα τανκς...βομβαρδίζουν τη Ρωσική Βουλή που δεν ψηφίζει σύμφωνα με τις εντολές των σιωνιστών ...και επανέρχεται η τάξη...η Νέα Τάξη δηλαδή...



To Ξεπούλημα του Ρωσικού Πλούτου:Από το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ της Ναόμι Κλαίν .



Σ.Σ

*Την είδηση για την πορεία στην Γαλλία δεν την αναπαρήγαγε κανένα ελληνικό ΜΜΕ εκτός από κάποια blogs. Περισσότερα για την πορεία μπορείτε να δείτε εδώ
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus