Διυλιστήριο: Ο Χ.ΠΑΧΤΑΣ κ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (πια) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ: ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ – ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ!

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο Χ.ΠΑΧΤΑΣ κ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (πια) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ: ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ – ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ!



Διυλιστήριο: Το μπλογκ μας είχε αναρτήσει ένα άρθρο για τον Πάχτα στις 17/10/13 με το βιογραφικό του (παιδί διαμάντι) και το βρώμικο ρόλο του στην πώληση των μεταλλείων Χαλκιδικης. Το άρθρο μπορείτε να το δείτε (εδώ).
Δικαιωθήκαμε και με δικαστική απόφαση.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την με αρ. 3765/2014 οριστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά: “…είχε ενεργό συμμετοχή στην πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.Μ.Β.Χ», κατά παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, υπό συνθήκες που συνιστούσαν ευνοϊκή μεταχείριση της αγοράστριας εταιρείας, έναντι τιμήματος μικρότερου από το ήμισυ της αξίας τους, γεγονός που σε πολιτικό επίπεδο στοιχειοθετεί την έννοια του «σκανδάλου» και συνιστά ευνοϊκή μεταχείριση από φορέα δημόσιας εξουσίας προς ιδιώτη, η οποία όταν – όπως στην προκειμένη περίπτωση- δεν δικαιολογείται από αντικειμενικούς λόγους και λόγους δημοσίου συμφέροντος, στοιχειοθετεί την έννοια της «διαπλοκής», καθιστώντας το πολιτικό πρόσωπο υπόλογο έναντι του Εκλογικού σώματος, υπό την έννοια της παροχής των αναγκαίων διευκρινίσεων για ενέργειές του που έχουν κριθεί παράνομες.»!!!




Αλέξανδρος Αδαμιδης


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

comments powered by Disqus