Διυλιστήριο: Διολισθαίνουμε..

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Διολισθαίνουμε..

    Το θέμα είναι σοβαρότατο.
Από τη Δευτέρα και μετά όλες οι σελίδες και τα προφίλ του ανθρώπου που σατίριζε την πολιτική επικαιρότητα και τα κακώς κείμενα, άρχισαν να "πέφτουν".
Η σελίδα jodigraphics.net, οι σελίδες του σε facebook, twitter, youtube, google plus δεν είναι πια διαθέσιμες. όπως και το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Έως ότου διευκρινιστεί ποιά είναι η πραγματικότητα, δικαιούμαστε να υποψιαζόμαστε το χειρότερο: την λογοκρισία της κυβερνητικής χούντας.
Πρέπει ο ίδιος ο ''πρωθυπουργός'', ως κύρια θιγόμενος αυτός και η κυβέρνησή του από την κριτική του Jo Di, και αν θέλει να δείξει ένα ελάχιστο πρόσωπο δημοκρατίας, σεβασμού των θεσμών, και προάσπισης της ελευθεροτυπίας,
..να διατάξει έρευνα σε όλες της φανερές και κρυφές κρατικές ''υπηρεσίες'', και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, τα οποία θα τον φέρνουν αθώο της αισχρής αυτής, χουντικής λογοκρισίας.
Σε αντίθετη περίπτωση σημαίνει πως ο ίδιος όχι μόνον επιχαίρει (φυσιολογικό) για την εξαφάνιση τού Jo Di, αλλά και ότι έβαλε το χεράκι του ενεργά και ο ίδιος.

Θα πείτε, είναι τόσο σοβαρό το θέμα ώστε με τόσα ανοιχτά μέτωπα να ασχοληθεί μ' αυτό ένας κοτζάμ πρωθυπουργός;
Ναι. Είναι!
Γιατί κάθε προσπάθεια λογοκρισίας είναι μία μαχαιριά στην δημοκρατία και στην ελευθερία.
Και διότι σημαίνει ότι προσπαθούν να κάνουν το ίντερνετ, τηλεόραση: σιγά-σιγά να εξαφανίσουν κάθε αντιπολιτευόμενη φωνή και να μείνει μόνον η συστημική προπαγάνδα.
Και αυτό σημαίνει απροκάλυπτο φασισμό.

Αν κρίνουμε από τα ως τώρα πεπραγμένα και την αυταρχική νοοτροπία της κυβέρνησης,
..αν κρίνουμε από τις πρόσφατες ''μεταγραφές'' του κυρίως κυβερνώντος κόμματος,
..αν δούμε το περιβάλλον των συμβούλων του ''πρωθυπουργού'',
..θα δούμε ότι το κόμμα αυτό διολισθαίνει στ' αλήθεια κι επικίνδυνα προς την άκρα δεξιά και τον ολοκληρωτισμό.

Αν δεν θέλουμε ανοίγοντας μιά μέρα το ίντερνετ να δούμε μόνον συνταγές, πρωϊνάδικα, στημένα γκάλοπ, και άρθρα κατά παραγγελία, πρέπει να αντιδράσουμε ΤΩΡΑ!
Κι ας μη νομίζουμε ότι θα μας προειδοποιήσουν.
Όλα θα γίνουν ξαφνικά και εξ απίνης.

Και θα χαθούμε, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον τηλέφωνα, μπας και περισώσουμε κάτι!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus