Διυλιστήριο: Γιώργος Λιλλήκας: Ο Κυπριακός λαός να ξεσηκωθεί υπέρ της Ελληνικής κυβερνησης!!

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Γιώργος Λιλλήκας: Ο Κυπριακός λαός να ξεσηκωθεί υπέρ της Ελληνικής κυβερνησης!!

Προσκλητήριο συμμετοχής σε μαζικές κινητοποιήσεις συμπαράστασης και στήριξης των πρωτοβουλιών του Έλληνα πρωθυπουργού απηύθυνε ο Γ. Λιλλήκας με επιστολή σε όλα τα κομματικά σύνολα και τις μαζικές οργανώσεις. Οι συγκεντρώσεις προγραμματίζονται την παραμονή του επόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών καλεί όλους να μετάσχουν σε Συντονιστική Οργανωτική Επιτροπή που θα συσταθεί προκειμένου να συνδιοργανωθεί και στην Κύπρο εκδήλωση με παλλαϊκό χαρακτήρα. Στην επιστολή του επισημαίνει: «Οι ιστορικοί δεσμοί που συνδέουν την Κύπρο με την Ελλάδα, αλλά και το γεγονός ότι από την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας του Έλληνα πρωθυπουργού η Κύπρος θα είναι, ίσως, η πρώτη χώρα που θα έχει άμεσο όφελος, είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην ανάληψη της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης στήριξης και ενίσχυσης του Έλληνα πρωθυπουργού στις διαπραγματεύσεις που θα έχει στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

«Επιτυχία της ελληνικής Κυβέρνησης για κατάργηση της Τρόικας, η οποία στερείται κάθε δημοκρατικής νομιμοποίησης, με ευρωπαϊκούς θεσμούς, οι οποίοι θα διέπονται από τις αρχές πάνω στις οποίες εδράζεται η ΕΕ και οι οποίοι θα έχουν αναπτυξιακό προσανατολισμό, θα οφελέσει όλους τους λαούς της Ευρώπης, που σήμερα ζουν σε συνθήκες ύφεσης», εκτιμά η Συμμαχία. 

Ο Φιλελεύθερος


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus