Διυλιστήριο: Να το πάτε μέχρι τέλους, μην μας προδώσετε!!!

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Να το πάτε μέχρι τέλους, μην μας προδώσετε!!!

Μην φοβηθείτε, είμαστε μαζί σας! Μην ακούτε όλων των ειδών τους υπόδουλους  τηλεμαϊντανούς, πάντα τέτοιοι ήταν,.. το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η ζωούλα τους και το προσωπικό τους βόλεμα.
Δεν είναι μόνο αυτοί η Ελλάδα! Οι Ελλάδα είναι γεμάτη ΗΡΩΕΣ έτοιμους να πολεμήσουν , να πεινάσουν, να θυσιάσουν ακόμα και την ζωή τους.Όχι για να μπορέσουν να αγοράσουν ακριβά αυτοκίνητα και να κάθονται σε αναπαυτικούς καναπέδες, μα για να αναπνεύσουν επιτελούς τον αέρα της ελευθερίας, για να μπορούν να κοιτάζουν τα παιδιά τους στα μάτια, να τους εξασφαλίσουν το μέλλον. Ένα μέλλον ελεύθερο, με όραμα και προοπτική.

Όσοι νοιάζεστε μόνο για τα λεφτάκια σας που έχετε στην τράπεζα, να τα πάρετε και να φύγετε, να πάτε να ζήσετε στο εξωτερικό, εκεί θα έχετε την ζωή που θέλετε, σκλαβάκια, να ζείτε μόνο για να δουλεύετε και να κάνετε μόστρα το πολυτελές αμάξι σας μια φόρα το μήνα που θα βγαίνετε έξω. Να φύγετε εσείς να γυρίσουν πίσω όλοι αυτοί που έφυγαν χάρη σε σας, που κάνατε την χώρα ένα μπουρδέλο. Να φύγετε σκλαβάκια να πάτε στα αφεντικά σας να σας ζήσουν. Δεν μας χωράει ο τόπος εμάς τους δύο. Η χώρα έχει τόσο πολύ πλούτο που θα τα καταφέρουμε κι ας αρχίσουμε από το μηδέν.

Θα μας πολεμήσουν το ξέρω,... πως γίνεται να ανεχθούν ένα γαλατικό χωριό να τους χαλάει τα παγκόσμια σχέδια.
Θα είναι σκληροί μαζί μας, το ξέρω.
Μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα με τους γείτονες, το ξέρω.
Μπορεί να μην έχουμε αυτοκίνητα, κινητά και άλλων ειδών πολυτέλειες, το ξέρω.
Μπορεί μάλιστα για κάποιο διάστημα να μην έχουμε να φάμε, το ξέρω και σας λέω ότι δεν με ΝΟΙΑΖΕΙ.

Θέλω να ξυπνάω το πρωι και να χαιρετάω τους αδελφούς μου, να βλέπω τον υπέροχο ελληνικό ουρανό με τον ήλιο του, να κοιτάζω στον ορίζοντα και να βλέπω το αιγαίο, το ιόνιο, να αναπνέω το αέρα της ελευθερίας.... Αυτή η ευλογημένη γή έχει ότι χρειάζεται  για να είμαστε ευτυχισμένοι....

Δεν θέλω τις συμμαχίες σας και τις λυκοφιλίες σας, τις είδαμε,.. Έχουμε σύμμαχο, τον δυνατότερο όλων, τον Κύριο τον Χριστό μας. Μήπως μας παράτησε ποτέ; Δεν ήταν πάντα δίπλα μας όταν του ζητούσαμε την βοήθεια Του; όταν αγωνιστήκαμε για ιδανικά και αξίες;  Έτσι και σε αυτό τον αγώνα θα είναι μαζί μας.

Να το πάτε μέχρι τέλους, μην μας προδώσετε!!!


Ένας ξενιτεμένος Έλληνας

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus