Διυλιστήριο: Ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών προτρέπει την Ελλάδα και την ΕΕ να συμφωνήσουν - Η Ελλάδα ήδη έχει κάνει αρκετά

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών προτρέπει την Ελλάδα και την ΕΕ να συμφωνήσουν - Η Ελλάδα ήδη έχει κάνει αρκετά

Η Ελλάδα και η ΕΕ θα έπρεπε επίσης να λάβουν μέτρα ώστε να περιοριστούν οι οκονομικές επιπτώσεις από την αναστάτωση που έχει ταράξει τις χρηματιστηριακές αγορές, πρόσθεσε ο 'Αμαρι.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Ακίρα 'Αμαρι είπε σήμερα ότι η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να φτάσουν σε συμφωνία αμοιβαίου οφέλους που θα κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη.

Η Ελλάδα και η ΕΕ θα έπρεπε επίσης να λάβουν μέτρα ώστε να περιοριστούν οι οκονομικές επιπτώσεις από την αναστάτωση που έχει ταράξει τις χρηματιστηριακές αγορές, πρόσθεσε ο 'Αμαρι.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την απόρριψη των μέτρων λιτότητας, είπε,
«Η Ελλάδα έχει ήδη κάνει πολλά για να αποκαταστήσει τη δημοσιονομική πειθαρχία, όπως να μειώσει τις συντάξεις και τους μισθούς. Καταλαβαίνω γιατί ο λαός της Ελλάδας εκφράζει αγανάκτηση. Η δημοσιονομική εξυγίανση δεν προχωρά. Βρίσκονται σε αποπληθωρισμό. Ο κόσμος περιμένει από την Ελλάδα και την ΕΕ να συνεργαστούν σε ένα τελικό σχέδιο διάσωσης.»

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus