Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Μεϊμαράκης «πλέκει» το εγκώμιο της Ζωής

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

VIDEO - Ο Μεϊμαράκης «πλέκει» το εγκώμιο της Ζωής


Τα καλύτερα επιφύλασσε στη συνέντευξή του στο Mega ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έπλεξε το εγκώμιο της Προέδρου της Βουλής, τονίζοντας ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στο χώρο της Αριστεράς.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στη συνέντευξή του υποστήριξε ότι «η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να το καταλάβουνε» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «και για να σας πω ορισμένα προτερήματα που δεν αμφισβητούνται, πρώτον είναι διαβασμένη, άλλο αν πολλές φορές παρερμηνεύει κάποια ζητήματα τα οποία λέει. Δεύτερον έχει το παρουσιαστικό, τον όγκο, το θράσος που μπορεί να επιβληθεί και είναι βασικό. Τρίτον έχει ένα ιστορικό όνομα στην Αριστερά, τέταρτον θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στο χώρο της Αριστεράς και πέμπτο να καταλάβουν όλοι ή θα μπορέσουν να συνεννοηθούν μαζί της ή θα τους κάνει άνω-κάτω» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι αυτονόητο ότι σε πρώτη ανάγνωση, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης επικοινωνιακά, για να ενισχύσει το κόμμα του, θα συμμαχήσει με κάθε ένα που θεωρεί ότι έχει τη δυναμική να κόψει ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται να κάνει η Λαϊκή Ενότητα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όμως αυτός ο «ξαφνικός έρωτας» και οι προφητικού τύπου διαπιστώσεις για το ρόλο που θα διαδραματίσει η πρόεδρος της Βουλής στην Αριστερά και κυρίως η προτροπή να τα βρουν μαζί της «γιατί θα τους κάνει άνω-κάτω» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αφήνουν χώρο και για δεύτερες αναγνώσεις.

Δείτε το σχετικό video:



Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus