Διυλιστήριο: Απέτυχε η γενική πρόβα εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Απέτυχε η γενική πρόβα εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

Γράφει ο insider

Χθες το μεσημέρι, οι «αρμόδιοι» της Νέας Δημοκρατίας, καθησύχαζαν τους δημοσιογράφους ότι η γενική πρόβα της Ν.Δ. στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Η γενική πρόβα, παρουσίασε πολλά προβλήματα και αδυναμίες, με αποτέλεσμα να ξαναφουντώνει η γκρίνια στο εσωτερικό της Ν.Δ. για την διαδικασία που ακολουθείται.

Η χθεσινή πρόβα προέβλεπε ότι οι περίφημες ταμπλέτες με το λογισμικό των εκλογών θα είχαν αποσταλεί στις Νομαρχιακές Επιτροπές, ενώ εξειδικευμένοι εκπαιδευτές θα βρίσκονταν στα κατά τόπους γραφεία για να εκπαιδεύσουν τις αρμόδιες εφορευτικές επιτροπές.

Όμως οι ταμπλέτες που παραδόθηκαν ήταν πολύ λιγότερες απ΄ ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα οι χειριστές που εμφανίστηκαν να μην έχουν αντικείμενο, ενώ ορισμένοι Νομοί δεν έκαναν πρόβα αφού δεν έλαβαν καθόλου ταμπλέτες.

Η χθεσινή πρόβα προέβλεπε επίσης την εκπαίδευση των χειριστών από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές που θα εμφανίζονταν στα τοπικά κομματικά γραφεία. Όμως πουθενά δεν εμφανίστηκε εκπαιδευτής, με αποτέλεσμα να φύγουν άπραγοι τόσο τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, όσο και οι χειριστές των συστημάτων.

Πρόεδροι Νομαρχιακών επιτροπών που επικοινώνησαν με το Liberal δεν έκρυβαν την αγωνία τους για τη διαδικασία της Κυριακής. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έκαναν αναρτήσεις και στα κοινωνικά δίκτυα, καταγγέλλοντας ότι η χθεσινή γενική πρόβα τελικά ήταν προβληματική. Το μόνο παρήγορο είναι ότι (όπου υπήρχαν ταμπλέτες) διαπιστώθηκε επαρκής επικοινωνία των μονάδων με τον κεντρικό server.

Στελέχη της Ν.Δ. τόνιζαν αργά το απόγευμα, ότι παρά τα προβλήματα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, για να καλυφθούν οι σοβαρές αδυναμίες που παρατηρήθηκαν. Στην ερώτησή μας για τις διαρροές περί «επιτυχούς πρόβας», οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι χαμήλωναν συνειδητά τους τόνους γιατί στόχος τους είναι να μην αποθαρρυνθεί ο κόσμος της Ν.Δ. να φτάσει στις κάλπες.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus