Διυλιστήριο: Επική δήλωση Παπαγγελόπουλου: Εθνάρχης ο Τσίπρας – Εγγυητές της Δημοκρατίας Παυλόπουλος – Καραμανλής

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Επική δήλωση Παπαγγελόπουλου: Εθνάρχης ο Τσίπρας – Εγγυητές της Δημοκρατίας Παυλόπουλος – Καραμανλής

Μια δήλωση που θα προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα "εθνάρχη" και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο με τον Κώστα Καραμανλή "εγγυητές για την καλύτερη λειτουργία της δημοκρατίας".

"Καλώς ή κακώς, τρεις είναι οι Εθνάρχες στην Ελλάδα: Του κέντρου είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, της Δεξιάς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τώρα ήρθε η ώρα της Αριστεράς να αποκτήσει τον εθνάρχη της -εάν δεν τον απέκτησε ήδη- τον Αλέξη Τσίπρα. Το πόσο μεγάλος είναι το απέδειξε το τελευταίο διάστημα, κόντρα σε όλο το σύστημα", αναφέρει σε συνέντευξή του στη Real News. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που εκφράζει αυτή την άποψη, αφού το ίδιο είχε πει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και στο περιοδικό Crash!

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, τρία πρόσωπα είναι εγγύηση για την λειτουργία της Δημοκρατίας: ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής. "Είναι εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας σε εποχή κρίσης και για την ασφάλεια της χώρας" λέει και τονίζει πως "παρά τις διαφορές τους έχουν πολλά κοινά σημεία: πρώτον είναι καλοί άνθρωποι και οι τρεις. Δεύτερον αγαπούν το λαό και νοιάζονται γι’ αυτόν. Και, τρίτον, δεν τους "κρατάει" κανείς", λέει..


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus