Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Βερύκιος υπερασπιστής του Κοντομηνά

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO - Ο Βερύκιος υπερασπιστής του Κοντομηνά



Στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς και οι επιχειρήσεις του! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα δούμε πράγματα και θαύματα αν και η καμπάνα δεν χτυπάει μόνο για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Αιτία τα 200.000.000 εκατομμύρια ευρώ του δανείου που πήρε από το ΤΤ το πρόστιμο που θα ανακοινωθεί μάλιστα στον επιχειρηματία θα αγγίζει τα 120.000.000 εκ ευρώ!

Μάλιστα, στη Λίστα Λαγκάρντ είναι πρόσωπα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στις δημόσιες υπηρεσίες και ελέγχονται από την «εγχώρια Καμόρα», αποκάλυψε μέσω του Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δημοσιογράφος - υπερασπιστής του Κοντομηνά, δεν σταμάτησε εκεί. Συγκεκριμένα, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του συστήματος, που τόσα χρόνια τροφοδοτούσε, τον Κοντομηνά, και έβαλε ως ασπίδα του, 4000 οικογένειες που θα χάσουν την εργασία τους.

Μα κύριε Βερύκιε, σίγουρα και ο πιο μεγάλος ''κλέφτης'', κάποιους έχει που δουλεύουν σε αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιάσεις τον κλέφτη.

Συγκεκριμένα είπε :

«Η εγχώρια Καμόρα ελέγχει εδώ και χρόνια απόλυτα το πολιτικό σύστημα αλλά και τον κρατικό μηχανισμό, τις θέσεις κλειδιά όπως είναι η ΕΥΠ, η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη, η Εφορία. Η εγχώρια Καμόρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, εξολοθρεύει ανταγωνιστές, σκορπάει παντού τον φόβο και τον τρόμο. Αυτά τα παρακλάδια του παρακράτους έχουν βάλει μπροστά να ράψουν ένα κοστούμι για τον Κοντομηνά με σκοπό να κλείσουν τα Village και τον Alpha και 4.000 οικογένειες να βγουν στον δρόμο.

Δείτε το παρακάτω video με τον Βερύκιο σε ρόλο ''Βασιλάκη Κάιλα''





Και τώρα δείτε το τελευταίο video



http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus