Διυλιστήριο: Όταν ο Γιάννης ξεκίνησε να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Όταν ο Γιάννης ξεκίνησε να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας κάνει υπερήφανους στο NBA με τις μαγικές του εμφανίσεις, τρία χρόνια πριν όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά όταν τον είδαν στην παρέλαση της 25η Μαρτίου με τη «γαλανόλευκη».

Γράφει ο Κώστας Σκορδούλης


Έχει κάνει τους πάντες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, να μιλούν για τις μπασκετικές του ικανότητες. Ο 21χρονος σταρ των Milwaukee Bucks κρατά ψηλά την Ελληνική Σημαία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποδεικνύοντας πώς στη χώρα μας κυλάει για τα καλά το μπασκετικό… αίμα.

Ο «Greek Freak» μας κάνει υπερήφανους, τρία χρόνια πριν όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που τον «έκραξαν» γιατί παρέλασε με την Ελληνική Σημαία. Φαίνεται πώς ήταν πολύ κακό για μερικούς που είδαν ένα έγχρωμο παιδί να παρελαύνει με περηφάνια κρατώντας ψηλά τη «γαλανόλευκη».

Και ναι, για όσους δεν το θυμούνται, ο Γιάνναρος ήταν ο σημαιοφόρος στην παρέλαση της 25η Μαρτίου στου Ζωγράφου με τον Φιλαθλητικό, όταν συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι του Δήμου με τμήματα υποδομής τους.



Τότε ο Γιάννης –αν και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα- δεν είχε καν ελληνική ταυτότητα και όλοι μιλούσαν για ένα ψηλό παιδί από τη Νιγηρία, που κράτησε στην παρέλαση τη σημαία μας. Ο τροχός γυρίζει όμως και σίγουρα οι περισσότεροι από αυτούς, σήμερα θα περηφανεύονται για τον ΕΛΛΗΝΑ διεθνή που κρατά –και πάλι- ψηλά την Ελληνική σημαία στο NBA.

Και αναφέρομαι τώρα ΜΟΝΟ αναφέρομαι σε αυτούς, δεν σας χάλασε έτσι;;;;

Αλλά ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Μιχαλολιάκος για τον Αντετοκούνμπο



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus