Διυλιστήριο: Εμφανίσιμη και καυτή η νέα γραβιέρα Νάξου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Εμφανίσιμη και καυτή η νέα γραβιέρα Νάξου



Θα μπορούσε να αποτελεί και …πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δεν είναι. Η ΕΑΣ Νάξου – ΑΕΣ ΑΕ από τα ξημερώματα της 1ης Απριλίου έχει ρίξει στην …αγορά μία νέα διαφορετική γραβιέρα κοιτάζοντας προς ένα κοινό ξεχωριστό. Τι διαφορετικό έχει η διεθνούς φήμης γραβιέρα της ΕΑΣ? Πολύ απλά έχει εμπλουτιστεί με βότανα της Ναξιακής γης και πλέον απευθύνεται κυρίως στους φίλους του καλού κρασιού και γενικά τους καλοφαγάδες που εκτιμούν τους καλούς μεζέδες.. Τα βότανα που συνυπάρχουν αρμονικά στην γραβιέρα Νάξου είναι ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο και κόκκινη πιπέρια με αποτέλεσμα η γεύση να εκτινάσσει τον ουρανίσκο των φίλων των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Παρά το γεγονός ότι η τιμή της είναι κάπως …αλμυρή (εντάσσεται στην κατηγορία των γκουρμέ προϊόντων) άμεσα βρήκε ανταπόκριση από το κοινό και γίνεται ανάρπαστο…

Θα τη βρείτε στο σούπερ μάρκετ της «Ένωσης» και περάστε να δοκιμάσετε

Αλλά το πιο σημαντικό; Όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που έχει άμεση σχέση με την ΕΑΣ (βλ "Φεστιβάλ Πατάτας" Νάξου) "οι εκπλήξεις της ΕΑΣ συνεχίζονται"!


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus