Διυλιστήριο: Δεν σταματούν να γκρεμίζουν σπίτια και υποδομές Παλαιστινίων οι Αρχές του Ισραήλ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Δεν σταματούν να γκρεμίζουν σπίτια και υποδομές Παλαιστινίων οι Αρχές του Ισραήλ


 Σε μια ακόμη κατεδάφιση κτίσματος Παλαιστινίων προχώρησαν οι ισραηλινές Αρχές, αυτή τη φορά του Δημοτικού Σφαγείου σε πόλη ανατολικά της Βηθλεέμ, αυτή τη φορά με το αιτιολογικό πως δεν είχε νόμιμη οικοδομική άδεια, το έβδομο κατά σειρά μέσα σε ένα μόνο 24ωρο

Το πρωί της Τρίτης συγκεκριμένα, χωματουργικά μηχανήματα συνοδευόμενα από μεγάλο αριθμό στρατιωτών πραγματοποίησαν έφοδο στην πόλη Beit Sahour και αφού απέκλεισαν την περιοχή, κατεδάφισαν το συγκεκριμένο σφαγείο το οποίο αποτελούσε περιουσία του Δήμου.

Η επίσημη αιτιολόγηση της πράξης αυτής ήταν πως το κτίριο δεν είχε νόμιμη οικοδομική άδεια ωστόσο η εξήγηση αυτή δεν δείχνει επαρκής καθώς, μόνο κατά το τελευταίο 24ωρο, 7 συνολικά σπίτια Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ είχαν την ίδια τύχη και πάλι από μπουλντόζες των Ισραηλινών Δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως, από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2015 μέχρι και σήμερα, το κράτος του Ισραήλ και σε όλη την περιοχή των κατεχομένων, κατεδάφισε συνολικά157 σπίτια Παλαιστινίων, ως πράξεις αντιποίνων για ενέργειες που αφορούν «αδικήματα» που έχουν να κάνουν ακόμη και με «απλή αντίσταση κατά της Αρχής» από άτομα κάθε ηλικίας που χαρακτηρίζονται ως «τρομοκράτες».

Π.Κ.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus