Διυλιστήριο: VIDEO - Χολή στο λαό, αντί συγγνώμης

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

VIDEO - Χολή στο λαό, αντί συγγνώμης



Δεν μπορούν να διασώσουν ούτε τα προσχήματα πια! Η οργή έχει κυριεύσει το μυαλό και την ψυχή τους σε τέτοιο βαθμό που εκτίθενται δημόσια για τις προθέσεις και τους σκοπούς τους και δεν τους νοιάζει!

Αρκεί κάποιος να δει την έκφραση του προσώπου τους, προτού ανοίξουν το στόμα τους για να πουν την πολιτική τους άποψη, πάντα στο πλαίσιο των αιτημάτων των δανειστών.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις πολιτικών που όταν τους ζητούν εξηγήσεις για το κατάντημα της χώρας μετά τη δική τους επί χρόνια διακυβέρνηση, έχουν το θράσος να κουνούν το δάχτυλο και συγχρόνως να βγάζουν χολή στον ελληνικό λαό που δεν συνέχισε να τους εκλέγει ως κυβερνήτες του.

Ο ελληνικός λαός φταίει που έφτασε η χώρα στα τάρταρα, όχι αυτοί με τις πολιτικές που εφάρμοζαν.

Ο ελληνικός λαός φταίει που χρησιμοποίησαν όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να τον ξεγελάσουν και τώρα του πετούν κατά πρόσωπο τη δική τους πρωτίστως ευθύνη, αντί να του ζητήσουν συγγνώμη για τα δεινά που προκάλεσαν στη χώρα.

Είναι νεοφιλελεύθεροι και δεν το κρύβουν, επιδίωξη τους ήταν από το 1990 η χώρα να βρίσκεται σε μνημόνιο. Να είχε από τότε εφαρμόσει διαρθρωτικές αλλαγές: ελαστικές σχέσεις εργασίας, απελευθέρωση απολύσεων, λοκ άουτ, δραματικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ιδιωτική ασφάλιση, κ.α.

Ο λαός και πάλι φταίει που τότε δεν τους το επέτρεψε και τους εκδίωξε από την εξουσία. Ο λαός και πάλι φταίει που πρόσφατα τους κατέβασε από τα κυβερνητικά τους βάθρα γιατί, έστω και με καθυστέρηση, κατάλαβε ότι αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του.


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus