Διυλιστήριο: VIDEO - Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου : ''Οι Ευρωπαίοι δείχνουν μια σκανδαλώδη ανοχή προς το ΣΥΡΙΖΑ''

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

VIDEO - Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου : ''Οι Ευρωπαίοι δείχνουν μια σκανδαλώδη ανοχή προς το ΣΥΡΙΖΑ''

Ακόμα και την ύστατη αυτή ώρα, που η Πατρίδα μας πληγώνεται χρόνο με τον χρόνο, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα με φόρους και μέτρα λιτότητας που επήλθαν από την κακή διακυβέρνηση 40 χρόνων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και αντί τουλάχιστον τώρα η φτωχοποίηση των Ελλήνων μας ενώσει και μας ''βάλει'' μυαλό και κοιτάξουμε πως θα αποφύγουμε λάθη του παρελθόντος, υπάρχουν Έλληνες και μάλιστα βουλευτές, που λυπούνται από την όποια επιτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης, που αισθάνονται προδομένοι από τους ''φίλους΄΄ τους Ευρωπαίους που δεν συνεχίζουν να ποδοπατούν τον Ελληνικό.
Δυστυχώς με αυτή την φράση της, η κυρία Ασημακοπούλου, αποδεικνύει το ''μέγεθος'' της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που για χάρη του κομματικού και προσωπικού τους οφέλους, προτιμούν την πλήρη αποτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης και την πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Δείτε το video που ακολουθεί



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus