Διυλιστήριο: Υπ.Οικονομικών: Παραχωρεί έκταση 32 στρεμμάτων στον Δήμο Αγίου Δημητρίου

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Υπ.Οικονομικών: Παραχωρεί έκταση 32 στρεμμάτων στον Δήμο Αγίου Δημητρίου


Το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε τις διαδικασίες παραχώρησης του χώρου «Ασυρμάτου» στον Δήμο Αγ. Δημητρίου και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, αναφέρει ανακοίνωσή του.

Πρόκειται για χώρο έκτασης 32 στρεμμάτων, που παραχωρήθηκε μέσω της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, για 30 χρόνια και την εκ νέου παραχώρηση χρήσης ακινήτου, εμβαδού 7.500 τ.μ.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια αντικατοπτρίζει τις προθέσεις και τη βούληση του Υπουργείου για την αξιοποίηση δημόσιων χώρων, πάντα προς όφελος των πολιτών, ως κοινόχρηστοι χώροι με σκοπό την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της περιοχής.

Σε συνεργασία με το Δήμο Αγ. Δημητρίου και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, θα συμβάλλουμε όλοι για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του χώρου, σε πνεύμονα πρασίνου και πολιτισμού σε όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Πηγή www.enikonomia.gr

https://diulistirio.blogspot.gr







Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus