Διυλιστήριο: Ιούλιος 2015:Το ΚΚΕ μοίραζε άκυρα ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα.Σήμερα έγινε "περήφανο" το ΟΧΙ.....

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ιούλιος 2015:Το ΚΚΕ μοίραζε άκυρα ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα.Σήμερα έγινε "περήφανο" το ΟΧΙ.....


Διαβάζουμε αυτό που είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή και δεν το πιστεύουμε. Ξαφνικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αναφέρθηκε στο ΟΧΙ του περσινού δημοψηφίσματος, λίγο θέλει ακόμα και για να το οικειοποιηθεί (ή, μήπως, σφετεριστεί;)

του Δημήτρη Κανελλόπουλου

«Μέσα σε μία νύχτα το πραγματικά περήφανο “όχι” του ελληνικού λαού μετατράπηκε σε ένα πελώριο “ναι”», είπε. Καλά διαβάζετε, το «πραγματικά περήφανο “όχι” του ελληνικού λαού».

Αλήθεια, τι σχέση έχει ο κ.Κουτσούμπας με το περήφανο ΟΧΙ;

Να θυμήσουμε τι έλεγε τότε στην ομιλία του στη συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα, στις 2 Ιουλίου 2015, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα;

«Και το Ναι και το Οχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής "ισοδυναμούν" με αποδοχή ενός νέου μνημονίου, του χειρότερου ίσως από αυτά που έχουμε γνωρίσει».

Τώρα το ΟΧΙ έγινε.. περήφανο. Αλλά το ΚΚΕ τότε δεν ακολούθησε το δύσκολο δρόμο της περηφάνειας και εγκατέλειψε το λαό μόνο του.

Επίσης να θυμίσουμε ότι ο Κουτσούμπας ήταν κάθετα αντίθετος στο να φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ και αυτό λίγο μετά το δημοψήφισμα προσπαθώντας να πείσει την κυβέρνηση (ΕΔΩ)

Αλλά για ακούστε τώρα τι λέει από το 2.30 και μετά , εμείς πάντως να συμφωνήσουμε ότι η κοροιδία και ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί



Πηγή www.thepressproject.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus