Διυλιστήριο: VIDEO - «Αντιπολίτευση» για κλάματα από τον ΣΚΑΪ – «Οι πυροσβέστες πήγαν για διακοπές στη Χίο»

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

VIDEO - «Αντιπολίτευση» για κλάματα από τον ΣΚΑΪ – «Οι πυροσβέστες πήγαν για διακοπές στη Χίο»



Ο ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του ψάχνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ λόγους για να εκτοξεύσουν βολές εναντίον της κυβέρνησης. Πολλές φορές, όμως, παρά τη μεγάλη προσπάθειά τους, δεν τα καταφέρνουν…

Τελευταίο, σοβαρότατο, ατόπημα του τηλεοπτικού σταθμού του Νέου Φαλήρου η άποψη που εξέφρασε ο δημοσιογράφος, Δημήτρη Οικονόμου, για το θέμα της πυρκαγιάς στη Χίο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, «Πρώτη Γραμμή», δεν μπορούσε να μιλήσει για κακό συντονισμό (όπως τουλάχιστον αναφέρουν όλα τα τοπικά sites) και έτσι αποφάσισε, με μία δήλωση παρωδία, να σταθεί στον «υπερβολικό» αριθμό των οχημάτων και των πυροσβεστών.

Αφού, λοιπόν, άκουσε τον ανταποκριτή του καναλιού στη Χίο, Γιάννη Τζούμα, να χαρακτηρίζει ως υπερβολική – λόγω κόστους – την άφιξη 21 πυροσβεστικών οχημάτων και 60 πυροσβεστών στο νησί, στη συνέχεια είπε πως «όλοι αυτοί θα κάνουν διακοπές»,αφού η πυρκαγιά είναι σε ύφεση…

Αναλυτικά, ο διάλογος:
«Να πούμε πως έφτασαν από τον Πειραιά 21 οχήματα και 60 πυροσβέστες. Είμαστε χώρα της υπερβολής λίγο. Το θεωρώ υπερβολικό αυτό που έγινε. Ξενοδοχεία, φαγητά…».
«Ήρθαν όλοι εκεί να κάνουν διακοπές τώρα».
«Καλά να μην το πω έτσι. Τέλος πάντων».

Δείτε και το σχετικό video:

Πηγή www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus