Διυλιστήριο: Βόμβες Πανταλάκη στη Βουλή για το “κούρεμα” στον ΟΣΕ επί Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Βόμβες Πανταλάκη στη Βουλή για το “κούρεμα” στον ΟΣΕ επί Σαμαρά-Βενιζέλου.



Απίστευτοι “σκελετοί” βγαίνουν στην επιφάνεια από όσα “αποκαλύπτει” στην Εξεταστική της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια, ο πρώην Διοικητής της ΑΤΕ! Όπως παραδέχτηκε ο Θοδ Πανταλάκης, η τράπεζα έκανε αύξηση της χρηματοδότησης της τράπεζας προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μετά τις ανακοινώσεις του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από το Καστελόριζο, για την είσοδο της ελληνική οικονομίας στην εποχή των μνημονίων. Οπως είπε, υπήρξαν δύο σχετικά αιτήματα από τους εκπροσώπους των κομμάτων, οι οποίοι διαβεβαίωναν ότι θα υπήρχε αύξηση των κρατικών επιχορηγήσεων και των κρατικών εσόδων.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως σημείο της κατάθεσης του πρώην διοικητή της ΑΤΕ ήταν η αναφορά του στη ζημιά από το κούρεμα των ομολόγων: Συγκεκριμέναν ανέφερε πως η ζημιά της ΑΤΕ απο το περίφημο PSI έφτασε τα 4,5 δισ. ευρώ, όταν η τότε κυβέρνηση μετέτρεψε τα δάνεια των ΟΠΕΚΕΠΕ,ΟΣΕ κ.λ.π σε ομόλογα και μετά τα κούρεψε.

Πηγή

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus