Διυλιστήριο: Wikileaks: Αποκαλύψεις για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Wikileaks: Αποκαλύψεις για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία

Το Διυλιστήριο λέει : ... Γιατί δεν τα δίνουν απευθείας στην δημοσιότητα ; Ποιους θέλουν να καλύψουν ;  Τι είδους συναλλαγές θέλουν να κάνουν, και με ποιους ; .......

To Wikileaks ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα από 100.000 αρχεία σχετικά με το πραξικόπημα στην Τουρκία, την πολιτική δύναμη και ιεραρχία

Οι διαχειριστές του ιστοτόπου Wikileaks ανακοίνωσαν μέσα απ' τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως ετοιμάζονται να προχωρήσουν στη δημοσίευση περισσότερων από 100.000 απόρρητων αρχείων για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές του ιστοτόπου έγραψαν ότι πρόκειται να διαρρεύσουν σύντομα τα έγγραφα για την πολιτική εξουσία της Τουρκίας.



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus