Διυλιστήριο: Σαρώνει στα μετάλλια η Ελλάδα - «Χρυσός» και ο γίγαντας της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Σαρώνει στα μετάλλια η Ελλάδα - «Χρυσός» και ο γίγαντας της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος



Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και να κατακτούν το ένα μετάλλιο μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Παύλος Μάμαλος, ο οποίος κατέβηκε ως φαβορί στην κατηγορία -107 κιλών της άρσης βαρών και επιβεβαίωσε πανηγυρικά τον χαρακτηρισμό.

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σηκώνοντας 233 κιλά στην πρώτη προσπάθεια, 234 στη δεύτερη και 238 στην τρίτη, επίδοση η οποία αποτελεί ρεκόρ Παραολυμπιακών Αγώνων!

Στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει τα 243,5 κιλά. Πριν από τέσσερα χρόνια ο Μάμαλος είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου, μετέχοντας τότε στην κατηγορία των -90 κιλών.

Δεύτερος πίσω από τον Έλληνα πρωταθλητή ήταν ο Μοχάμεντ Αχμέτ από την Αίγυπτο με 233 κιλά και τρίτος ο Ιρανός Αλί Σαντεγκζαντεχσαλμανί μς 226 κιλά.

Ο πίνακας μεταλλίων 



Πηγή: www.pamesports.gr

https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus