Διυλιστήριο: Στον εισαγγελέα μεταφρασμένο στα γερμανικά το βούλευμα για τη Siemens

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Στον εισαγγελέα μεταφρασμένο στα γερμανικά το βούλευμα για τη Siemens


Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει δικαστικά η υπόθεση της Siemens διατύπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, που επισκέφθηκε χθες το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην λειτουργία της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στον Πατριαρχικό Ναό του Αγ. Γεωργίου, στο Φανάρι.

Προσερχόμενος στο Πατριαρχείο, ο Γ. Αμανατίδης είπε ότι «με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση Siemens θα εκδικαστεί», σημειώνοντας ότι παραδόθηκε προχθές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μετάφραση, στα γερμανικά, του βουλεύματος για την υπόθεση Siemens, η οποία αποτελείται από 4.188 σελίδες.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έκρινε σκόπιμο να διευκρινίσει ότι το μεταφρασμένο κείμενο παραδόθηκε «στο χρονοδιάγραμμα που είχαμε προβλέψει», μετά τις τριβές που είχαν προκληθεί μεταξύ υπουργείου Δικαιοσύνης και ΥΠΕΞ για καθυστερήσεις στις μεταφράσεις, οι οποίες έδωσαν πρόσχημα στους κατηγορουμένους να ζητήσουν και να πετύχουν αναβολή της επίμαχης δίκης. Ο Γ. Αμανατίδης πρόσθεσε: «Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί και η μετάφραση στα γαλλικά». Για να δούμε αν αυτή τη φορά θα αποφευχθεί το προηγούμενο φιάσκο, που έδωσε, δικαίως, τροφή για σχόλια.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus