Διυλιστήριο: Μπλόκαραν" πλειστηριασμό ακινήτου ανώνυμης εταιρίας - Τα χρήματα προορίζονταν για καταβολή δεδουλευμένων

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Μπλόκαραν" πλειστηριασμό ακινήτου ανώνυμης εταιρίας - Τα χρήματα προορίζονταν για καταβολή δεδουλευμένων


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα

"Μπλόκαραν" πλειστηριασμό ακινήτου Ανώνυμης Εταιρίας στην Πάτρα, τα χρήματα του οποίου προορίζονταν για να πληρωθούν δεδουλευμένα εργαζόμενων.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Ελλάδας, Γιώργος Ρούσκας. Όπως είπε  ο κ. Ρούσκας, οι εργαζόμενοι είχαν κινηθεί νομικά κατά της εταιρίας που εδρεύει στην Πάτρα για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονταν. Σύμφωνα με τον κ. Ρούσκα το οφειλόμενο ποσό της εταιρίας πρός τους εργαζόμενους ήταν 650.000 ευρώ.

Χθες η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας όπου εκεί οι διαδικασίες δεν προχώρησαν λόγω του "μπλόκου" των συγκεντρωμένων οι οποίοι διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς.

"Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η συμβολαιογράφος στην Πάτρα που έχει αναλάβει την υπόθεση", τονίζει ο κ. Ρούσκας. Και συνεχίζει: "Αν είναι να μην μπορούν οι εργαζόμενοι να παίρνουν τα χρήματα που τους οφείλονται για να μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε κάτι δεν πάει καλά".

Πάντως, τις τελευταίες μέρες το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στην Πάτρα ενισχύεται κατά των διαδικασιών που βγάζουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες. Έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας κάθε εβδομάδα συγκεντρώνονται δεκάδες πολίτες οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε όλες τις υποθέσεις.

Θεσσαλονίκη 

Ανακοίνωση πριν τον πλειστηριασμό των εργαζομένων της Φιλκεραμ Τζόνσον που ζητούν τα δεδουλευμένα

Ανακοίνωση 16/10/2016

Συνάδελφοι,

Στις 20 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί για το οικόπεδο της ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ μετά την παρέλευση της ΠΝΠ, την οποία επέβαλε η Κυβέρνηση χωρίς λόγο, όπως αποδείχτηκε.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 10πμ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.

Όσον αφορά τη ΒΙΟΜΕ, που είναι μια πτωχευμένη εταιρεία εδώ και χρόνια, είναι γνωστό ότι δεν έχει ακίνητη περιουσία, παρά μόνο κινητή (μηχανήματα-πρώτες ύλες-προϊόντα). Χρησιμοποιούσε για τη λειτουργία της ένα χώρο μέσα στο ακίνητο της ΦΙΛΚΕΡΑΜ με ενοίκιο, του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει από το 2014, που βέβαια έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνεται.

Άρα όλες αυτές οι πολεμικές ανακοινώσεις που βγάζουν οι γνωστοί καταληψίες περί ματαίωσης του πλειστηριασμού είναι χωρίς περιεχόμενο, γιατί ούτως ή άλλως ποτέ δεν απέτρεψαν πλειστηριασμό. Σκοπό έχουν μόνο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, ακόμα και αυτών των μειοψηφιών αλληλέγγυων που προσπαθούν να επιστρατεύσουν. Οι οποίοι και άσχετοι με την υπόθεση είναι, και κάνουν κακό σε εργαζόμενους.

Στις 20/10 λοιπόν στα Δικαστήρια δε θα είναι κανένας Επιχειρηματίας, κανένας μέτοχος, κανένας Εργοδότης, αλλά Εργαζόμενοι της ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ, που 6 χρόνια τώρα είναι απλήρωτοι και περιφρουρούν την περιουσία του Κράτους και των Εργαζομένων.

Την ανακοίνωση μπορείτε την δείτε ΕΔΩ

Πηγή www.tempo24.gr


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus