Διυλιστήριο: Το «χρυσό» από τη Βιέννη έφερε η Φιλαρμονική «Μάντζαρος»

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Το «χρυσό» από τη Βιέννη έφερε η Φιλαρμονική «Μάντζαρος»


Διπλή διάκριση απέσπασε η Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» της Κέρκυρας στο World Orchestra Festival 2016, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη. Συγκεκριμένα η Φιλαρμονική απέσπασε το χρυσό βραβείο στο Φεστιβάλ, ενώ ο καταξιωμένος αρχιμουσικός της ορχήστρας, και τρομπετίστας, Σωκράτης Άνθης τιμήθηκε με το βραβείο «Εξαίρετου Μαέστρου».

Τα θερμά συγχαρητήριά του εξέφρασε με επιστολή του προς τους βραβευθέντες ο δήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος επισημαίνοντας ότι «η βράβευση της Φιλαρμονικής με το Χρυσό Βραβείο του Φεστιβάλ και του αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη με το Βραβείο Εξαίρετου Μαέστρου είναι αποτέλεσμα του έργου που επιτελείται στη Φιλαρμονική και αντανακλά στο σύνολο της μουσικής Κέρκυρας».

Και η επιστολή καταλήγει: «Η επιτυχία σας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, διαγωνιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποδεικνύει πως η Φιλαρμονική ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ δεν είναι μόνον φορέας παράδοσης και ιστορικής μνήμης με πλούσιο παρελθόν αλλά δημιουργεί στο παρόν και ατενίζει το μέλλον με την αισιοδοξία που δίνει η αγάπη στην τέχνη. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Πηγή North Press

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus