Διυλιστήριο: Ποινική δίωξη κατά Βγενόπουλου από τους εισαγγελείς διαφθοράς

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ποινική δίωξη κατά Βγενόπουλου από τους εισαγγελείς διαφθοράς



Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου άσκησαν οι εισαγγελείς διαφθοράς Αντώνης Ελευθεριάνος και Γιάννης Δραγάτσης για κομμάτια της δικογραφίας που αφορούσαν στη διάταξη Τσατάνη.
Αποκαλύπτονται έτσι οι μεθοδεύσεις στην υπόθεση Βγενόπουλου, τις οποίες έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το HOT DOC, αναδεικνύοντας το δικαστικό «πραξικόπημα» της εισαγγελέως Εφετών, που δε δίστασε να αφαιρέσει δικογραφία κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και πέντε συνεργατών του, τη στιγμή που αυτή βρισκόταν στο στάδιο της ποινικής δίωξης, με πρόσχημα ότι σκόπευε να συσχετίσει τη δικογραφία με άλλη που χειριζόταν η ίδια – πρόκειται βέβαια όπως έχουμε πει για πρωτοφανές γεγονός, εισαγγελέας να αφαιρεί δικογραφία, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν το στάδιο της δίωξης…

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου επέβαλε πριν από ένα μήνα ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών στη Γεωργία Τσατάνη για τους χειρισμούς στην υπόθεση Βγενόπουλου.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus