Διυλιστήριο: «Ξαναχτυπά» ο Ζουράρις ζητώντας εκλογές – Οι διευκρινίσεις του για τα ελληνικά νησιά

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

«Ξαναχτυπά» ο Ζουράρις ζητώντας εκλογές – Οι διευκρινίσεις του για τα ελληνικά νησιά



«Να προσφύγει ο Πρωθυπουργός στις κάλπες για να αποφύγουμε τον στυγνό εκβιασμό», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Παραπολιτικά 90,1», ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, αναφορικά με το «πάγωμα» των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους από τον ESM.

«Είναι τα ίδια πράγματα που ζούμε ανά τους αιώνες από τους δυτικούς στην προσπάθεια αλώσεως του έθνους μας», συμπλήρωσε ο Κώστας Ζουράρις.

Πρόκειται για το δεύτερο «χτύπημα» του υφυπουργού Παιδείας κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς νωρίτερα σήμερα Τετάρτη οι αναφορές του για τα ελληνικά νησιά προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Αναφερόμενος μάλιστα σε αυτές, ο κ. Ζουράρις διευκρίνισε ότι: «Ανέφερα ότι είναι 16 νησιά που ζητούν οι Τούρκοι. Είναι όμως πολύ σοβαρότερη η απειλή κατά της γλώσσας διότι τα νησιά μπορούμε να τα ξαναπάρουμε ενώ αν χάσουμε τη γλώσσα χαθήκαμε!».



Πηγή www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus